Βόλος: Έμπορος ναρκωτικών χτύπησε και έστειλε στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικούς

Βόλος: Έμπορος ναρκωτικών χτύπησε και έστειλε στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικούς

Τρεις αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ηλικίας 35 ως 40 χρονών, τραυματίστηκαν ελαφρά και κατέληξαν στο Νοσοκομείο Βόλου μετά από συμπλοκή με Αλβανό έμπορο ναρκωτικών, που είχε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης 11 ετών για μεταφορά ναρκωτικών από την Αλβανία στην Άρτα και τελικά συνελήφθη μαζί με τη σύντροφό του.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τον 36χρονο δράστη, που διέμενε σε υπόγειο διαμέρισμα στο Βόλο, με τη 49χρονη σύντροφό του, επί της οδού Μεταμορφώσεως στο Βόλο.

Κατά την έξοδο του δράστη από το σπίτι, οι αστυνομικοί τον πλησίασαν γνωστοποιώντας του την ιδιότητά τους, αλλά ο αλλοδαπός αντιστάθηκε και τους επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά δύο αστυνομικούς. Παρά τον τραυματισμό τους οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον έβαλαν στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο όπου εξακολούθησε να αντιστέκεται και επιτέθηκε στον τρίτο αστυνομικό.

Ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει, καταδιώχτηκε, ακινητοποιήθηκε και τελικά συνελήφθη. Στη συνέχεια σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε ο 36χρονος με την συμβία του, η οποία και συνελήφθη εντοπίστηκαν: ποσότητα χασίς  16,4 γραμμαρίων, μία ποσότητα ηρωίνης βάρους 16,2 γραμμαρίων, καθώς και χρηματικό ποσό 300€.

Οι τρεις αστυνομικοί κατέληξαν στο Νοσοκομείο Βόλου με κακώσεις και μώλωπες όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησαν για τα σπίτια τους, παίρνονταν τρεις ημέρες αναρρωτική άδεια.

Πηγή: magnesianews.grΣχόλια