Βόμβα Μαλέλη: Τι λέει μετά τη συνάντηση με τη Γεννηματά

Βόμβα Μαλέλη: Τι λέει μετά τη συνάντηση με τη Γεννηματά

Αποχωρεί από το ΚΙΝΑΛ ο Σταμάτης Μαλέλης. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως συναντήθηκε με τη Φώφη Γεννηματά και προέκυψε διάσταση απόψεων, κάτι που «εγκυμονούσε» εδώ και δύο μήνες.

Διαβάστε την ανάρτηση του Στ. Μαλέλη στο facebook:

Σήμερα συναντήθηκα με την πρόεδρο του Κιν. Αλ. κ. Φώφη Γεννηματά .

Στη μεταξύ μας συνάντηση επικυρώθηκε αυτό που συμβαίνει εδώ και δυο μήνες . Η διάσταση απόψεων και προσεγγίσεων για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβει η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Η κ Γεννηματά οπως έχει κάθε δικαίωμα σκοπεύει να δρομολογήσει αλλαγές στην κομματική διάρθρωση , με τις οποίες εγώ δεν συμφωνώ .
Την ευχαρίστησα για τη συνεργασία. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους οτι θα συνεχίσω να παλεύω για ένα προοδευτικό και ριζοσπαστικό Κινημα και για μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα είναι σε ετοιμότητα να προστατεύσει την κοινωνία ,τις κατακτήσεις της και κυρίως το κοινωνικό κρατος .
Πιστεύω ότι έρχονται δύσκολες μερες για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους , και το Κίνημα πρεπει να είναι είναι μπροστά με καθαρές και όχι αμφίσημες απόψεις.
Την κριτική μου σε πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν το ΚΙΝΑΛ να χάσει την ηγεμονία του προοδευτικού χώρου θα την ασκήσω στα όργανα του Κόμματος
Εκπτώσεις στις αρχές μου και στις ιδέες μου δεν κάνω.
Θέσεις τις οποίες δεν πιστεύω δεν μπορώ να υπηρετήσω .

Σχόλια