Βόμβες Κουσουλού για πλούσιους επιχειρηματίες και φτωχές επιχειρήσεις! Σε ποια περίπτωση αναφέρθηκε

Βόμβες Κουσουλού για πλούσιους επιχειρηματίες και φτωχές επιχειρήσεις! Σε ποια περίπτωση αναφέρθηκε

Περαιτέρω αποκαλύψεις από τον Πέτρο Κουσουλό κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής εκπομπής του στον Alpha, όσον αφορά στην πολύκροτη υπόθεση της «πτώχευσης» του Μαρινόπουλου.

Η υπόθεση έχει ακόμη μέλλον μπροστά της, διότι όπως ανέφερε υπάρχουν δεδομένα εμβάσματα προς το εξωτερικό κάποιων μελών της… πτωχευμένης οικογένειας, τα οποία ακόμη κι αν δεν συγκινήσουν τις ελληνικές αρχές, σίγουρα θα κινητοποιήσουν κάποιες ξένες!

Διαβάστε την εξέλιξη της υπόθεσης όπως την αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός:

«Ο Δημήτρης Μαρινόπουλος, τα αδέρφια Μαρινόπουλοι, αλλά και ανώτατα στελέχη της εταιρίας, αρνούνται να παρουσιάσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία στη διαδικασία της ορκοδοσίας! Προσέφυγαν κατά της δικαστικής απόφασης του Ειρηνοδικείου που τους διέτασσε να προχωρήσουν στη διαδικασία της ορκοδοσίας προκειμένου να αποκαλυφθούν και τραπεζικοί λογαριασμοί και ακίνητα και αυτοκίνητα και λοιπά και το εύκολο και πάρα πολύ απλό ερώτημα που τίθεται είναι «πώς γίνεται ο βρεγμένος να φοβάται τη βροχή;».

Ή για να το θέσω ακόμη καλύτερα πως είναι δυνατόν ο πτωχευμένος επιχειρηματίας να φοβάται να δηλώσει την περιουσιακή του κατάσταση, αφού ούτως ή άλλως πτωχευμένος είναι, δεν έχει κάτι. Εκτός – λέω τώρα με το περίεργο το μυαλό το δικό μου – αν δεν είναι και τόσο πτωχευμένος…

Μήπως πτώχευσε η επιχείρηση, αλλά κάποιοι έκαναν την  μπάζα τους, το κουμάντο τους; Μήπως έπεσε «κανονάρα» στα Μαρινόπουλος Supermarket τα οποία ήταν πρωταθλητής στην αγορά, μεγάλη «αλυσίδα» και πάρα – πάρα πολύ ρευστό και το ερώτημα το οποίο τίθεται είναι που πήγε αυτό το ρευστό. Μήπως οι επιχειρηματίες οι οποίοι επαίρονται τώρα όπως πληροφορούμαι πως χάρη σε αυτούς θα σωθούν θέσεις εργασίας και γενικότερα δεν θα προκληθεί «ντόμινο» στην αγορά, είχαν κάνει άλλους είδους κουμάντα; Μήπως είχαν εμβάσει χρήματα στο εξωτερικό. Μήπως και οι ξένες υπηρεσίες να ασχοληθούν με αυτή την ιστορία;

Πολύ φοβάμαι πως αυτή η υπόθεση θα έχει πάρα πολύ σίριαλ ακόμη, θα ακούσουμε και θα δούμε πάρα πολλά. Νομίζω ότι θα εκτεθούν όλοι εκείνοι οι οποίοι έχουν διαβεβαιώσει κάποιους ότι έχουν ασυλία, γιατί είναι προφανές ότι έχουμε να κάνουμε με διαβεβαιώσεις τις οποίες έχουν λάβει. Ότι υπάρχει δηλαδή ασυλία ότι κανείς δεν θα τους ακουμπήσει. Νομίζω ότι σε μία ευνομούμενη χώρα είναι πρώτιστο μέλημα των αρχών να διερευνήσουν αυτή την υπόθεση, πως είναι δυνατόν να έσκασε αυτό το «κανόνι» και κυρίως να διερευνήσουν αν έχουν εμβαστεί χρήματα στο εξωτερικό. Αν δηλαδή και στη συγκεκριμένη απόφαση έχει ισχύσει αυτό το οποίο λέει ο θυμόσοφος λαός, ότι δηλαδή υπάρχουν φτωχές επιχειρήσεις με πλούσιους επιχειρηματίες. Οι πληροφορίες οι δικές μου και το ρεπορτάζ λέει ότι έχουν εμβαστεί χρήματα στο εξωτερικό, ότι έχουν βγει εκατοντάδες εκατομμύρια στο εξωτερικό!

Νομίζω πως στο τέλος της ημέρας θα έχουν πρόβλημα και κάποιοι τραπεζίτες οι οποίοι προφανώς για κάποιο λόγο έχουν σπεύσει να εγγυηθούν για ορισμένα πράγματα και να δανειοδοτήσουν ορισμένες καταστάσεις. Νομίζω ότι όλα αυτά βρίσκονται υπό πλήρη έλεγχο και ότι ακόμη κι αν οι ελληνικές αρχές φανούν απρόθυμες στο να διερευνήσουν αυτή την πολύ ουσιαστική υπόθεση η οποία κρατά ομήρους 12.000 και πλέον εργαζομένους, ότι δεν θα συμβεί το ίδιο με τις αρχές ξένων χωρών οι οποίες έχουν χίλιους λόγους να παρέμβουν»

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα των όσων είπε στον αέρα του Alpha 9,89:


Σχόλια