Βορίδης: Σε συνεννόηση με τον Τζιτζικώστα το ποιόν θα στηρίξω στον Β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών

Βορίδης: Σε συνεννόηση με τον Τζιτζικώστα το ποιόν θα στηρίξω στον Β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών

Ότι όποια απόφαση και αν πάρει για το ποιόν θα υποστηρίξει στο δεύτερο γύρο εκλογών της ΝΔ, θα είναι σε συνεννόηση με τον κ. Τζιτζικώστα, δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος είχε εκδηλώσει τη σαφή και ξεκάθαρη υποστήριξή του στον Απόστολο Τζιτζικώστα στον πρώτο γύρω των εσωκομματικών εκλογών.

Αναλυτικότερα, και παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Βορίδης απέφυγε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ή αν θα επιλέξει την οδό της ψήφου κατά συνείδηση.

«Δεν μπορώ να πω, προτού δω την τελική έκδοση αποτελεσμάτων – έχουν σημασία τα τελικά αποτελέσματα αν και δεν αποτελούν προϋπόθεση – και φυσικά πρέπει να υπάρξουν συνεννοήσεις με τον Απόστολο Τζιτζικώστα», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας για τον Άδωνι Γεωργιάδη και την μεταξύ τους σχέση, ο Μάκης Βορίδης είπε: «Δεν έχω κάποιο θέμα με τον Άδωνι. Το να είσαι φίλος με κάποιον χρειάζεται συναπόφαση. Δεν μπορείς να παίρνεις απόφαση μονομερώς και μετά να αξιώνεις την στήριξη από κάποιον αν αυτός διαφωνεί», σημείωσε χαρακτηριστικά.Σχόλια