Βορίδης: Θέλω τον Σαμαρά μου… πίσω!

Βορίδης: Θέλω τον Σαμαρά μου… πίσω!

Tην παραίτηση της κυβέρνησης και την επαναφορά στον πρωθυπουργικό θώκο του Αντώνη Σαμαρά έθεσε ως προυπόθεση για μπορέσει να υπάρξει συναίνεση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, ο Μάκης Βορίδης.

«Ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε την εθνική συνεννόηση! Για ποιο θέμα; Για το αν θα κόψουμε μαζί τις συντάξεις; Για να μοιραστούμε τα σπασμένα των 8 μηνών; Για να πάρουμε ευθύνες των δικών σας επιλογών;», αναρωτήθηκε αρχικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και σημείωσε: «θέλει θάρρος αλλά συνεννόηση μπορεί να υπάρξει με ομολογία σφάλματος και έμπρακτη μετάνοια».

Εξηγώντας τη θέση του ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι αν η κυβέρνηση έχει νωπή λαϊκή εντολή, τότε δεν υπάρχει λόγος συναίνεσης. Αν όμως, όπως είπε δεν έχει, τότε θα πρέπει να παραιτηθεί και να στηρίξει κοινοβουλευτικά κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου «να προχωρήσουμε από εκεί που το είχαμε αφήσει».

Διαβάστε επίσης:

Σαμαράς στο ereportaz: Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο χάλι! – Πού «χαλάρωσε» ο πρώην πρωθυπουργός πριν την κρίσιμη ΚΟ (Αποκλειστικές φωτο)Σχόλια