Βουλευτής καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από σκυλιά ύστερα από προτροπή των ιδιοκτητών τους! (ΦΩΤΟ)

Βουλευτής καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από σκυλιά ύστερα από προτροπή των ιδιοκτητών τους! (ΦΩΤΟ)

Επίθεση από δύο άγρια σκυλιά, μετά από προτροπή των ιδιοκτητών τους καταγγέλλει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτριος Καβαδέλλας. Όπως αναφέρει ο ίδιος τόσο στο protothema.gr όσο και στην επιστολή που έστειλε στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, από την αναίτια επίθεση που δέχτηκε έσπασε ο καρπός του αριστερού χεριού του και τραυματίστηκε στο γόνατο, ενώ τα όργανα της τάξης που έφτασαν στο σημείο που συνέβη το περιστατικό, έκαναν πλημμελώς τη δουλειά τους κι έδειξαν αδιαφορία.

skylia bouleyths epithesi

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων  δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. «Τις πρωινές ώρες και περί ώραν 05.00 πολίτες νεαρής ηλικίας 20-25 ετών που διασκέδαζαν επί της παραλίας του Π. Φαλήρου απέναντι από την κατοικία μου με μουσική σε πολύ υψηλό επίπεδο και αφού με αναγνώρισαν ως Βουλευτή όταν πήγα να δω τι συμβαίνει και άρχισα να φωτογραφίζω την παροχή ρεύματος, δύο εξ αυτών αφού μου επετέθησαν φραστικά και με κατονόμασαν λαγό του Λεβέντη, έδωσαν εντολή σε δύο σκύλους να μου επιτεθούν με την φράση “παρτον-παρτον τον λαγο”, οι οποίοι και μου επετέθησαν» αναφέρει στην επιστολή του ο Δημήτριος Καβαδέλλας και προσθέτει: «Ο δε πλέον εύσωμος με εδάγκωσε στο αριστερό γόνατο,ξεσκίζοντας μου τα ενδύματα και τραυματίζοντας με ελαφρά διότι αμύνθηκα αφαιρώντας φυτό από παρτέρι, οι δε δράστες μαζί με τον μεγαλύτερης ηλικίας ιδιοκτήτη των σκύλων που ήταν αρωγός-ρευματοδότης των οργανωτών με εχλεύαζαν, μου πετούσαν κλαδιά και κουτιά μπύρας και με απειλούσαν διά τα χειρότερα».

Ο βουλευτής της περιφέρειας του υπολοίπου Αττικής, κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να επιληφθεί της κατάστασης, η οποία για κάποια στιγμή είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Όμως όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, οι δράστες όπως τονίζει στο protothema.gr ο κ. Δημήτριος Καβαδέλλας είχαν γίνει… καπνός.

 Σχόλια