Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ σε αγρότη: Σε ξέρουμε ποιος είσαι!

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ σε αγρότη: Σε ξέρουμε ποιος είσαι!

Εξακολουθούν να προκαλούν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος τους αγρότες, χαρακτηρίζοντάς τους με κάθε ευκαιρία «ακροδεξιούς» που θέλουν φασαρία. Το πρωί του Σαββάτου την σκυτάλη των προσβολών πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος μάλιστα εκλέγεται στη Λάρισα και ήταν επί χρόνια μέλος του αγροτικού τομέα του κόμματος, συμμετέχοντας κατά το παρελθόν σε όλες τις διαμαρτυρίες και τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Αφορμή για την ένταση υπήρξε η αποστροφή ενός αγρότη από την Κρήτη, που απευθυνόμενος στον κύριο Παπαδόπουλο, τον ρώτησε μήπως οι αγρότες είναι καλύτερα «να απευθυνθούν απευθείας στην τρόικα» για να συζητήσουν τα αιτήματά τους και να αναζητήσουν λύσεις, προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή. Σε ξέρουμε ποιος είσαι και τι εκπροσωπείς, είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος, προσθέτοντας: «Αν εσύ θέλεις να ρίξεις την κυβέρνηση, δεν θα σου περάσει».

Το επεισόδιο συνέβη κατά την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega, και αφού ο αγρότης επιχείρησε ανεπιτυχώς να συνεχίσει να εκφράσει την άποψή του, αποχώρησε. Στο στούντιο την ώρα εκείνη βρίσκονταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης, που επισήμαναν στον συνάδελφό τους της κυβέρνησης πως δεν είναι δυνατόν, όποιος διαφωνεί με την πολιτική της να βαφτίζεται αυτομάτως «ακροδεξιός» και ακραίο στοιχείο.Σχόλια