Βούλτεψη: «Η κυβέρνηση δεν εννοεί να απαλλαγεί από τη μάσκα της υποκρισίας «

Βούλτεψη: «Η κυβέρνηση δεν εννοεί να απαλλαγεί από τη μάσκα της υποκρισίας «

«Οι αποκριές πέρασαν αλλά η κυβέρνηση δεν εννοεί να απαλλαγεί από τη μάσκα της υποκρισίας. Κατασκευάζει συνεχώς «βολικούς εχθρούς» και αγνοεί συστηματικά την σκληρή πραγματικότητα που η ίδια έχει διαμορφώσει» δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη και προσθέτει:

«Στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ δεν πνίγονται μόνο άνθρωποι, αλλά και το όνομα της Μακεδονίας: Από την έναρξη της τραγωδίας στην Ειδομένη και ειδικά από χθες, με αφορμή τα δραματικά γεγονότα, όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ανά πεντάλεπτο την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία»», αναφέρει η κ. Βούλτεψη.

«Η κυβερνητική εκπρόσωπος (που επιδίδεται σε συνεχείς επιθέσεις κατά της αντιπολίτευσης), η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (που περί άλλα τυρβάζει, υπογράφοντας συμφωνίες στην Τουρκία), ο αρμόδιος υπουργός Επικράτειας, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας (που… πρωτεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) όφειλαν να είχαν ήδη παρέμβει, απαιτώντας η γειτονική χώρα να αναφέρεται με το αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ όνομά της. Απούσης οποιασδήποτε αντίδρασης, τα Σκόπια έφθασαν στο σημείο να συλλάβουν φωτορεπόρτερς και να επιβάλουν πρόστιμα για παράνομη είσοδο στη χώρα!» υπογραμμίζει η Σοφία Βούλτεψη και καταλήγει:

«Οπότε δεν μένει άλλο απο το να υπογράψουμε συμφωνία για θέματα ενημέρωσης και με την ΠΓΔΜ!

 Σχόλια