Βούτσης: Ευθύνες στα κανάλια για τους προπηλακισμούς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – Προτρέπουν σε βιαιοπραγίες (βίντεο)

Βούτσης: Ευθύνες στα κανάλια για τους προπηλακισμούς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – Προτρέπουν σε βιαιοπραγίες (βίντεο)

Κατά των τηλεοπτικών καναλιών στράφηκε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, καταλογίζοντάς τους ευθύνες για τους προπηλακισμούς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και επιθέσεις σε γραφεία του κόμματος το τελευταίο διάστημα, από αγρότες, τονίζοντας ότι υπάρχει «προτροπή» στα γεγονότα αυτά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι πολλά από αυτά τα περιστατικά σημειώνονται κοντά στις 8 το βράδυ, και πρόσθεσε ότι τα προηγούμενα χρόνια σε ανάλογα περιστατικά τα κανάλια «καταδίκαζαν, μερικές φορές καθ’ υπερβολή, που δεν πειράζει σε περιπτώσεις βίας».

«Υπάρχει ανοικτή προτροπή χωρίς ψυχραιμία και ανοχή στο τι γίνεται στα γραφεία και στις επιθέσεις που δέχονται στελέχη και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Το ότι δεν έχουν υπάρξει επεισόδια οφείλεται στην ψυχραιμία που έχουν επιδείξει τα στελέχη του ή και στην τύχη», επεσήμανε ο ίδιος.

Οι δηλώσεις του κ. Βούτση προκάλεσαν την αντίδραση αρκετών βουλευτών της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, διαμαρτυρήθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, και ο Γρηγόρης Ψαριανός από το Ποτάμι, ο οποίος φώναξε «ντροπή».

Ο κ. Βούτσης τους επεσήμανε ότι μιλά για τα κανάλια που «τρεις εβδομάδες προτρέπουν σε βιαιοπραγίες» και απάντησε ότι το τι είπε στο παρελθόν κάθε κόμμα κρίθηκε στις εκλογές από το λαό.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια