Βούτσης: Στόχος των δανειστών είναι η συνταγή της νόμιμης λιτότητας

Βούτσης: Στόχος των δανειστών είναι η συνταγή της νόμιμης λιτότητας

«Στόχος των δανειστών είναι η συνταγή της νόμιμης λιτότητας» δήλωσε χαρακτηριστικά εμφανιζόμενος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή  υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης. Εμφανιζόμενος στον Alpha τόνισε πως: «Μοιράζουν τα λεφτά αλλού και εξαιρούν την Ελλάδα» επισημαίνοντας ότι: «Δεν θα φύγουμε από τις κόκκινες γραμμές μας» και πως: «Δεν θα υπάρξει δημοσιονομική επιβάρυνση από την επιστροφή των απολυμένων».

Παράλληλα ο κ. Βούτσης είπε ότι οι  διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-δανειστών βρίσκονται σε πολύ κρίσιμο σημείο, και ότι οι δύο πλευρές προσπαθούν να καταλήξουν σε μια συμφωνία υπό την ασφυκτική πίεση του χρόνου,  εκφράζοντας την άποψη ότι «θέλουν να γίνουμε γκαρσόνια της Ευρώπης». ‘Οσον αφορά την επιστροφή των απολυμένων τόνισε ότι δεν θα υπάρξει δημοσιονομική επιβάρυνση και πως στόχος της κυβέρνησης είναι η ανάκτηση δυνάμεων για τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

Επιπλέον ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στην επαναλειτουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης, εκφράζοντας την άποψη ότι «χωράνε» άλλα δύο-τρία κανάλια εθνικής εμβέλειας.Σχόλια