Βράβευση του ομίλου Grimaldi από τη «Συμμαχία Renault-Nissan»

Βράβευση του ομίλου Grimaldi από τη «Συμμαχία Renault-Nissan»

Βραβείο για την υψηλή απόδοσή του στις εξερχόμενες υπηρεσίες logistics που παρέχονται στη Συμμαχία Renault-Nissan, απονεμήθηκε στις 4 Ιουνίου, στον Όμιλο Grimaldi.

Ο Όμιλος παρέλαβε το βραβείο κατά τη διάρκεια του ετήσιου Renault-Nissan Alliance Logistics Europe Supplier Convention, που φιλοξένησε το Technocentre Renault, στο Guyancourt.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι κύριοι πάροχοι εισερχόμενων και εξερχόμενων υπηρεσιών της Συμμαχίας. Ο Όμιλος Grimaldi έχει βραβευτεί για το εξαιρετικό επίπεδο των επιδόσεων του, έχοντας αγγίξει έγκαιρη απόδοση παράδοσης της τάξης του 96,9%.

Η ικανότητα αντιμετώπισης υψηλών όγκων των μεταφορών σε περιόδους αιχμής και η ικανότητα να προτείνουν δημιουργικές λύσεις έχουν επίσης εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τη Συμμαχία.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να λαμβάνουμε αυτό το βραβείο από Renault-Nissan Alliance», δήλωσε ο Emanuele Grimaldi, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Grimaldi.

«Το βραβείο αυτό μας ωθεί να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, προσαρμόζοντάς τες στις ανάγκες όλων μας των πελατών πελάτες», πρόσθεσε. Με σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ναυτιλίας, ο Όμιλος Γκριμάλντι είναι εξειδικευμένος στη λειτουργία πλοίων roll-on/roll-off, car carriers και ferries.
theseanation

 Σχόλια