Βραβείο φεμινισμού στη Miss Piggy για την προώθηση της ισότητας των φύλων!

Βραβείο φεμινισμού στη Miss Piggy για την προώθηση της ισότητας των φύλων!

Στο Κέντρο Σάκλερ στη Νέα Υόρκη, βρέθηκε μία από τις πρωταγωνίστριες του Muppet Show, η γνωστή σε όλους – άνω των τριάντα – Miss Piggy προκειμένου να… παραλάβει βραβείο φεμινισμού!

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το εν λόγω βραβείο «απονέμεται σε γυναίκες που έχουν σπάσει τα φράγματα των αντιλήψεων περί φύλου και έχουν να επιδείξουν σημαντικό έργο στους τομείς τους».

Η Miss Piggy, που χαρακτηρίζεται από τη λάμψη και την ανεξαρτησία της, λέγοντας πάντα τη γνώμη της, είναι το αντίθετο της γυναίκας «γλάστρας» ή «θύματος», και ως εκ τούτου θεωρήθηκε η ιδανική για να παραλάβει το σχετικό βραβείο, για τη συμβολή της στην προώθηση της ισότητας των φύλων.

esot

«Είμαι ενθουσιασμένη αλλά, ειλικρινά, δεν εκπλήσσομαι που λαμβάνω το Πρώτο Βραβείο του Κέντρου Σάκλερ», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η πρωταγωνίστρια του Muppet Show. «Είναι πραγματικά θαυμάσιο να με τιμούν και να μοιράζομαι αυτήν την τιμή με άλλους θρύλους, πρότυπα και πρωτοπόρες υπέροχες γυναίκες», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι ο αιώνιος αγαπημένος της Miss Piggy, ο Kermit ο βάτραχος, βρέθηκε επίσης στην εκδήλωση για να τη δει να παραλαμβάνει το βραβείο της, και δήλωσε περήφανος για τη φίλη και συνεργάτη του!

Για τους νεότερους, η Miss Piggy ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες του Muppet Show, που παιζόταν στην τηλεόραση από το 1976 μέχρι το 1981, ενώ πρωταγωνίστησε και σε πολλές ταινίες, με πιο πρόσφατη τη Muppets Most Wanted του 2014.Σχόλια