Βρεφικά & παιδικά αντηλιακά: Οι εταιρείες και το τι προσφέρουν

Βρεφικά & παιδικά αντηλιακά: Οι εταιρείες και το τι προσφέρουν

Όταν ένας γονιός καλείται να κάνει μια επιλογή που αφορά την υγεία του παιδιού του, τα πράγματα γίνονται πολύ σοβαρά. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδικά αντηλιακά με τους καταναλωτές να εμπιστεύονται συγκεκριμένες εταιρείες και να προσπαθούν κάθε χρόνο να βρουν κάτι καλύτερο που να καλύπτει σε μεγάλο βαθμό αυτό που ψάχνουν. Οι μεγάλες εταιρείες το έχουν κατανοήσει και ο ανταγωνισμός είναι υψηλός.

Ας δούμε περιληπτικά ποια προϊόντα κυκλοφορούν και τι υπόσχονται έξι από τις πιο γνωστές εταιρείες καλλυντικών, οι οποίες δραστηριοποιούνται και στον τομέα του βρεφικού και παιδικού αντηλιακού.

Η La Roche Posay προσφέρει προϊόντα με υψηλό δείκτη προστασίας και υποαλλεργικά. Υπάρχει ειδική σύνθεση για τα βρέφη που εμφανίζουν τάση ατοπίας στο δέρμα. Είναι ανθεκτικά στο νερό, δεν περιέχουν αρώματα και parabens και κυκλοφορούν σε γαλάκτωμα και σπρέι.

Η Vichy κυκλοφορεί στην αγορά υποαλλεργικά σκευάσματα χωρίς parabens, με ιαματικό νερό της εταιρείας. Τα αντηλιακά είναι σε μορφή αφρού, γαλακτώματος και σπρέι.

Η Apivita υπόσχεται ενυδάτωση, προστασία και δράση κατά των ερεθισμών, με προϊόντα χωρίς οινόπνευμα και σιλικόνες και με 100% φυσικά συστατικά μεταξύ των οποίων και η πρόπολη για προστασία από τη φωτογήρανση.

Η  Frezyderm λανσάρει αντηλιακά χωρίς αρώματα και parabens,. Εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και πεύκου που έχουν και εντομοαπωθητικές ιδιότητες.

Τέλος, η Korres προσφέρει ένα γαλάκτωμα με Karite βούτυρο, υψηλού δείκτη προστασίας και με αντιερεθιστική δράση.Σχόλια