Βρετανία: Ελεύθερος παιδόφιλος που προσφερόταν να «μοιραστεί» το αγέννητο παιδί του μέσω Ίντερνετ

Βρετανία: Ελεύθερος παιδόφιλος που προσφερόταν να «μοιραστεί» το αγέννητο παιδί του μέσω Ίντερνετ

Ελεύθερος κυκλοφορεί ένας νεαρός Βρετανός που διένειμε υλικό παιδικής πορνογραφίας στο διαδίκτυο, ενώ μάλιστα είχε «προσφερθεί» να μοιραστεί το αγέννητο παιδί του με άλλους!

Ο 25χρονος Νέιθαν Γκριν καταδικάστηκε σε μόλις 2 χρόνια φυλάκισης με 18μηνη αναστολή και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος, καθώς όπως αποφάσισε το δικαστήριο του Γκλόστερ Κράουν, ο Γκριν δε θα περάσει ούτε μία μέρα ακόμη στη φυλακή, παρά το γεγονός ότι έχει αποδειχθεί πως διένειμε υλικό παιδικής πορνογραφίας, και παρά την online ομολογία του ότι είναι και ο ίδιος παιδόφιλος και προτίθεται να κακοποιήσει το ίδιο του το παιδί.

Η αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη του 25χρονου όταν κατάφερε να τον συνδέσει με ένα προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο είχε δημιουργήσει με το ψευδώνυμο Crazer49. Στο προφίλ αυτό έγραφε χαρακτηριστικά: «Αιμομικτική διασκέδαση με μικρές ηλικίες. Περιμένουμε παιδί. Πρόθυμος να το μοιραστώ».

Όταν οι αρχές έκαναν έφοδο στο σπίτι του Γκριν, ανακάλυψαν σοκαριστικές φωτογραφίες και βίντεο, που υπάγονται στη χειρότερη κατηγορία παιδικής κακοποίησης. Το υλικό αυτό περιγράφηκε ως «αποκρουστικό» από τον δικαστή που ανακοίνωσε σήμερα την ποινή.

«Το χειρότερο με αυτές τις υποθέσεις είναι ότι πραγματικά παιδιά υποβάλλονται σε αυτές τις φρικτές πράξεις προκειμένου να τραβηχτούν αυτά τα βίντεο και οι φωτογραφίες», τόνισε σχετικά ο δικαστής.

Σημειώνεται τέλος ότι η πολιτεία επενέβη και πήρε υπό την προστασία της το παιδί του νεαρού, που γεννήθηκε όταν εκείνος βρισκόταν υπό κράτηση, αναμένοντας την δίκη του.

Σχόλια