Βρετανία: Οι αρχές ερευνούν το πτώμα άνδρα που φέρεται να ήταν λαθρεπιβάτης που έπεσε από αεροπλάνο! (βίντεο)

Βρετανία: Οι αρχές ερευνούν το πτώμα άνδρα που φέρεται να ήταν λαθρεπιβάτης που έπεσε από αεροπλάνο! (βίντεο)

Μυστήριο αποτελεί για τις βρετανικές αρχές, ο εντοπισμός του πτώματος ενός άνδρα που βρέθηκε σε στέγη κτιρίου στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, και ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, να είναι λαθρεπιβάτης που έπεσε από το σύστημα προσγείωσης αεροπλάνου που ετοιμαζόταν να προσγειωθεί, προερχόμενο από τη Νότια Αφρική.

Αναλυτικότερα, το πτώμα του άνδρα βρέθηκε εχθές το πρωί στη στέγη ενός κτιρίου γραφείων στο Ρίτσμοντ, ενώ λίγο νωρίτερα, ένας άλλος άνδρας είχε βρεθεί αναίσθητος στο σύστημα προσγείωσης αεροπλάνου της British Airways που είχε μόλις φθάσει στο αεροδρόμιο Χίθροου από το Γιοχάνεσμπουργκ, ο οποίος και διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει το πτώμα στη στέγη κτιρίου στο Ρίτσμοντ, με τον εντοπισμό ενός λαθρεπιβάτη στο σύστημα προσγείωσης ενός αεροπλάνου στο αεροδρόμιο του Χίθροου», ανέφερε σχετικά σε δήλωσή της η αστυνομία.

«Ωστόσο είναι ένα στοιχείο προς έρευνα για την ταυτοποίηση του αποθανόντος και των συνθηκών θανάτου του», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η αστυνομία δήλωσε ακόμα πως ο επιζών λαθρεπιβάτης εντοπίστηκε περίπου μία ώρα νωρίτερα από το πτώμα του άτυχου άνδρα στη στέγη κτιρίου.

«Γύρω στις 8.30 της 18ης Ιουνίου η αστυνομία κλήθηκε στο αεροδρόμιο Χίθροου έπειτα από πληροφορίες για την παρουσία ενός ύποπτου λαθρεπιβάτη σε πτήση από το Γιοχάνεσμπουργκ στο Χίθροου», αναφέρει η αστυνομία και προσθέτει: «Ο άνδρας, που πιστεύεται πως είναι 24 ετών, βρέθηκε στο σύστημα προσγείωσης του αεροσκάφους και διεκομίσθη στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του περιγράφεται τώρα ως κρίσιμη».

Από την πλευρά της η British Airways ανέφερε σε σύντομη ανακοίνωσή της πως συνεργάζεται με την αστυνομία και τις αρχές στο Γιοχάνεσμπουργκ προκειμένου «να προσδιοριστούν τα γεγονότα γύρω απ’ αυτή την πολύ σπάνια κατάσταση».

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται πτώματα ανθρώπων που πέθαναν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στο δρόμο στις περιοχές του Ρίτσμοντ και του Κιου στο Λονδίνο, που βρίσκονται ακριβώς κάτω από το σημείο στο οποίο πολλά αεροσκάφη κατεβάζουν το σύστημα προσγείωσής τους καθώς προσεγγίζουν στο Χίθροου.

Ωστόσο, ειδικοί επισημαίνουν πως είναι μηδαμινές οι πιθανότητες ένας άνθρωπος να αποφύγει είτε να συνθλιβεί από τους τροχούς, όπως αυτοί μαζεύονται κατά την απογείωση, είτε να πεθάνει από το κρύο στη διάρκεια της πτήσης.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Στη φωτογραφία, το κτίριο γραφείων στο Ρίτσμοντ, όπου βρέθηκε το πτώμα του άτυχου άνδρα.Σχόλια