Βρετανία: Στη φυλακή για 10 χρόνια, 25χρονη υπάλληλος γηροκομείου που ασελγούσε σε ηλικιωμένους

Βρετανία: Στη φυλακή για 10 χρόνια, 25χρονη υπάλληλος γηροκομείου που ασελγούσε σε ηλικιωμένους

Σε δέκα χρόνια φυλάκιση, για σεξουαλική κακοποίηση τριών υπέργηρων ενοίκων του κέντρου όπου εργαζόταν, καταδικάστηκε νεαρή υπάλληλος γηροκομείου στο Ντέβον της Μεγάλης Βρετανίας.

Όπως έγινε γνωστό, η 25χρονη Christina Sethi από το Τορκί, που εργαζόταν στην βραδινή βάρδια του γηροκομείου, κακοποίησε σεξουαλικά τρεις ευπαθείς ηλικιωμένους, ηλικίας από 80 έως 101 ετών!

Η νεαρή, ασελγούσε στα θύματά της που ήταν ανήμπορα να αντιδράσουν, και μάλιστα βιντεοσκοπούσε τις πράξεις της προκειμένου να στείλει στη συνέχεια το υλικό στον φίλο της.

1

Θύματα των αρρωστημένων ορέξεών της, έπεσαν δύο γυναίκες, μία εκ των οποίων έπασχε από άνοια, και ένας άντρας, τον οποίο επέλεξε επειδή, λόγω Αλτσχάιμερ, δε θα μπορούσε στη συνέχεια να θυμηθεί την επίθεση.

Η παράνομη δράση της 25χρονης ήρθε στο φως μετά από την καταγγελία ενός άνδρα, που βρήκε ορισμένα από τα βίντεο τα οποία είχε τραβήξει η ίδια σε έναν μεταχειρισμένο υπολογιστή που αγόρασε.

2

Η Sethi ομολόγησε την ενοχή της για πέντε ξεχωριστά περιστατικά που σημειώθηκαν στο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων την εποχή που εργαζόταν εκεί, δηλαδή μεταξύ του Ιανουαρίου του 2014 και του Μαΐου του 2015.

Σχόλια