Βρέθηκαν τρία πτώματα σε προχωρημένη σήψη στους Αγίους Αναργύρους

Βρέθηκαν τρία πτώματα σε προχωρημένη σήψη στους Αγίους Αναργύρους

Μετά από παράπονα κατοίκων για την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από εγκαταλελειμμένο κτήριο στους Αγίους Αναργύρους, η αστυνομία αποφάσισε να προχωρήσει σε έρευνα στο χώρο, αποτέλεσμα της οποίας ήταν ο εντοπισμός ενός μακάβριου ευρήματος.

Οι άνδρες των αρχών ήρθαν αντιμέτωποι με τρία πτώματα σε προχωρημένη σήψη, τα οποία είχαν σχεδόν μουμιοποιηθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο θεωρεί πως τα πτώματα είναι στο σημείο για περισσότερο από έναν μήνα, ενώ η πρώτη ανεπίσημη εκτίμηση είναι πως τα τρία πτώματα είναι ηλικίας 20 με 25 ετών.

Η επιβεβαίωση ή διάψευση των παραπάνω θα έρθει τη Δευτέρα, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή, και τότε ο ιατροδικαστής θα έχει περισσότερα στοιχεία.

Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, από την πρώτη εικόνα δεν είναι εμφανή τα αίτια του θανάτου, ενώ στο χώρο δεν έχουν εντοπιστεί σύριγγες ή άλλα σχετικά σύνεργα, που θα μπορούσαν ενδεχομένως να εξηγήσουν το μακάβριο εύρημα, εάν επρόκειτο για τοξικομανείς.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν και το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο αυτοσχέδιο μαγκάλι στο χώρο, το οποίο άναψαν για να ζεσταθούν, και ενδεχομένως να πέθαναν από τις αναθυμιάσεις.Σχόλια