Βρέθηκε μαχαιρωμένη η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα

Βρέθηκε μαχαιρωμένη η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα

Mαχαιρωμένη και βαριά χτυπημένη βρέθηκε στο Κολωνάκι η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα. Σύμφωνα με  πληροφορίες, η κ. Χούντα δέχθηκε επίθεση στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού της, από άγνωστο άτομο που την προσέγγισε. Εκείνη έβαλε τις φωνές και την άκουσε ο σύζυγός της, ο οποίος έσπευσε να τη βοηθήσει και τη μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Ευτυχώς σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή της δεν κινδυνεύει από τα τραύματα.  Η αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία αυτής της περίεργης υπόθεσης.

Η δολοφονική απόπειρα τον περασμένο Φεβρουάριο 

thaleia-xounta-570-480x360

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Θάλεια Χούντα είχε καταγγείλει δολοφονική απόπειρα σε βάρος της, στο σπίτι της στο Κολωνάκι, τον περασμένο Φεβρουάριο. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος της και εκείνη για να προστατευθεί άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, ενώ οι σφαίρες έσπασαν το παρμπρίζ του οχήματος. Μόλις άρχισε να φωνάζει, ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Τον Απρίλιο του 2014, η ίδια δημοσιογράφος είχε καταγγείλει πως είχε πέσει θύμα απαγωγής, με τους δράστες να την αφήνουν ελεύθερη έπειτα από αρκετές ημέρες.

 Σχόλια