Βρίσκει ρυθμό ο Σαρρής

Βρίσκει ρυθμό ο Σαρρής

Όσο αυξάνονται τα λεπτά συμμετοχής του Γιώργου Σαρρή, τόσο ανεβαίνει και η απόδοσή του, καθώς καταφέρνει να «λύνεται» στο παιχνίδι του.

Ο Τραϊανός Δέλλας από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι ακόμα και τώρα έχει ευχάριστο πονοκέφαλο, σχετικά με το ποιοι θα είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν ως στόπερ στη βασική 11άδα της ομάδας.

Οι Δημήτρης Κολοβέτσιος, Γιώργος Σαρρής και Βασίλης Λαμπρόπουλος διεκδικούν επί ίσοις όροις φανέλα βασικών, ενώ πλέον στη λίστα έχει προστεθεί και ο Άνταμ Τζανετόπουλος, με τον Στράτο Σβάρνα να περιμένει υπομονετικά τη σειρά του.

Tο δίδυμο που κατάφερε να «δέσει» περισσότερο ήταν αυτό των Κολοβέτσιου και Λαμπρόπουλου, με τον Σαρρή να μένει αρκετό καιρό στον πάγκο, «παγωμένος».

Ωστόσο, ήρθε και η δική του στιγμή, μιας και ο Δέλλας έχει σκοπό να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, καθώς γνωρίζει ότι άπαντες μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα.

Ο Σαρρής ξεκίνησε αρκετά «μαζεμένος» στα πρώτα ματς που αγωνίστηκε, δείχνοντας ότι επηρεάστηκε από το γεγονός ότι δεν είχε αγώνες στα πόδια του.

Βέβαια, όσο αυξάνονται οι συμμετοχές του, τόσο ανεβαίνει και η απόδοσή του, κάτι που ήταν αναμενόμενο, καθώς η ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής είναι δεδομένη.

Η εμφάνισή του κόντρα στον Παναιγιάλειο ήταν η πιο μεστή που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής, καθώς όχι απλά απέφυγε τα λάθη, αλλά έδειξε άνεση και σιγουριά, στοιχεία που του έλειπαν στα πρώτα ματς και έδειχνε να τα αναζητεί.

Μάλιστα, έχει συμμετοχή στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ, καθώς έβαλε σκριν στον Αραβίδη, ο οποίος ελευθερώθηκε από τον αντίπαλό του και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Αυτό που χρειάζεται τόσο ο Σαρρής, όσο και οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μέχρι στιγμής πολλά ματς στα πόδια τους, είναι χρόνος, ώστε να βρουν τα πατήματά τους και εν συνεχεία να δείξουν την αξία τους εντός αγωνιστικού χώρου.

Πηγή: AEK1924.grΣχόλια