Ξάδερφος του μακελάρη του Τσάρλεστον: Έγινε δολοφόνος επειδή μια κοπέλα τον παράτησε για έναν Αφροαμερικανό!

Ξάδερφος του μακελάρη του Τσάρλεστον: Έγινε δολοφόνος επειδή μια κοπέλα τον παράτησε για έναν Αφροαμερικανό!

Νέα διάσταση σχετικά με το τι ώθησε τον Ντίλαν Ρουφ στη δολοφονία 9 ατόμων, μέσα σε ιστορική εκκλησία Αφροαμερικανών στο Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα, έδωσε ο εξάδελφος του 21χρονου δολοφόνου, Σκοτ Ρουφ, μιλώντας στην ιστοσελίδα The Intercept news.

Σύμφωνα με τον Σκοτ Ρουφ, πριν δύο χρόνια ο Ντίλαν γνώρισε μια κοπέλα που του άρεσε πολύ, εκείνη όμως τον απέρριψε και επέλεξε να κάνει σχέση με έναν Αφροαμερικανό. Ο ξάδερφος του 21χρονου υποστηρίζει ότι από τότε το μίσος του Ντίλαν για τους Αφροαμερικανούς έγινε πολύ μεγάλο, και οδήγησε τον Ντίλαν στο να φθάσει στα άκρα.

«Του Ντίλαν του άρεσε η κοπέλα. Ο μαύρος την πήρε. Ο Ντίλαν άλλαξε. Δε γνωρίζω, αν θα είχαν φθάσει εδώ τα πράγματα, αν δεν είχε συμβεί αυτό το γεγονός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκοτ Ντίλαν.

Από την πλευρά της, η μητριά του 21χρονου δολοφόνου, Πέιτζ Μαν, προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Ντίλαν και δήλωσε ότι πρόκειται για ένα καλό παιδί, που τον είχε κυριεύσει ο «Σατανάς του Διαδικτύου».

Πάντως, στο μανιφέστο των 2.500 λέξεων που ανέβασε ο 21χρονος δολοφόνος στο διαδίκτυο, πριν την αποτρόπαιη πράξη του, δεν αναφέρει το όνομα κάποιας κοπέλας, ούτε την ιστορία που διηγήθηκε ο εξάδελφος του.

Σημειώνεται ότι ο Ντίλαν Ρουφ έχει συλληφθεί και βρίσκεται στην φυλακή περιμένοντας να δικαστεί.Σχόλια