Ξανά στην Ελλάδα η Αμάλ Αλαμουντίν με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ

Ξανά στην Ελλάδα η Αμάλ Αλαμουντίν με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ

Ενθουσιάστηκε από την Ελλάδα η Αμάλ Αλαμουντίν, από την ιστορία της χώρας, αλλά και από το πάθος που την διακρίνει για την δουλειά που ανέλαβε για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. Προφανώς το γεγονός ότι δεν επισκέφθηκε τον ίδιο τον Παρθενώνα της έχει μείνει απωθημένο και όχι άδικα.

Πάντως, αυτή τη φορά η Αμάλ Αλαμουντίν, όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, δεν θα έρθει αμιγώς για δουλειές, αλλά και για λίγη ξεκούραση, συνοδευόμενη όμως και από τον σύζυγό της Τζορτζ Κλούνεϊ.

Την αποκάλυψη ότι θα έρθει και πάλι στην Ελλάδα την έκανε η ίδια στην υφυπουργό Πολιτισμού Αντζελα Γκερέκου, όταν τη συνάντησε στο Μουσείο της Ακρόπολης παρουσία και της συζύγου του πρωθυπουργού Γεωργίας Σαμαρά. Η κυρία Κλούνεϊ έδειξε να εντυπωσιάζεται όταν έμαθε ότι η κυρία Γκερέκου ήταν ηθοποιός (συνάδελφος δηλαδή του συζύγου της) και τη ρώτησε από πού κατάγεται. Οταν η κυρία Γκερέκου είπε ότι η καταγωγή της είναι από την Κέρκυρα, η Αμάλ Αλαμουντίν τα έδωσε όλα. Είπε πόσο της αρέσει αυτό το νησί, ότι χρόνια τώρα ήθελε να το επισκεφθεί και ότι στα άμεσα σχέδιά της και του συζύγου της είναι να περάσουν λίγες ημέρες ξεκούρασης στην Κέρκυρα. Η κυρία Γκερέκου πολύ χάρηκε όταν τα άκουσε όλα αυτά, μίλησε για την ελληνική παραδοσιακή φιλοξενία, για την κουζίνα και τα αξιοθέατα της Κέρκυρας. Και τότε συνέβη το εξής: Η κυρία Κλούνεϊ, ρώτησε την κυρία Γκερέκου αν πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο. Η υφυπουργός Πολιτισμού της είπε ότι πηγαίνει και τότε της ήρθε η πρόσκληση: «Την επόμενη φορά να έρθεις στο σπίτι μου να μας επισκεφτείς…».


Σχόλια