Ξανανοίγει ο φάκελος της «17 Νοέμβρη» μετά τις καταγγελίες Γιωτόπουλου για ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης

Ξανανοίγει ο φάκελος της «17 Νοέμβρη» μετά τις καταγγελίες Γιωτόπουλου για ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης

Με εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, η οποία ζητεί από την αντιτρομοκρατική να διερευνηθούν οι καταγγελίες που έκανε με επιστολή του ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος για ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης, ξανανοίγει ο φάκελος της 17 Νοέμβρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου  έστειλε στην αντιτρομοκρατική το επίμαχο δημοσίευμα της εφημερίδας «’Έθνος»  και άλλα συναφή δημοσιεύματα, προκειμένου να ερευνηθούν όλα όσα αναφέρονται.

Ο καταδικασμένος σε ισόβια ως αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης, 15 χρόνια μετά τη σύλληψη του, με επιστολή του στην εφημερίδα το «Έθνος» με ημερομηνία Ιούνιος 2016 κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για πυρήνα 8 ατόμων που παραμένει ασύλληπτος παρά το γεγονός ότι είχε σχέσεις με ανθρωποκτονίες.

Επιπλέον, αφήνει αιχμές ότι σε έρευνα του 2002 σε γιάφκα της Οργάνωσης βρέθηκε ένα όπλο «που «έκαιγε» ένα συγκεκριμένο πρόσωπο» το οποίο, όπως ισχυρίζεται, δεν βρέθηκε, αναρωτώμενος αν αυτό έγινε με την παρέμβαση μυστικών υπηρεσιών ή κάποιον εκ των συλληφθέντων που συνεργάστηκε με τις αρχές.

Τέλος, ισχυρίζεται ότι υπήρξε πλεκτάνη σε βάρος του από αυτή την ομάδα ανθρώπων που ενορχήστρωσαν μαζί με ξένες και εγχώριες μυστικές υπηρεσίες την καταδίκη του ως αρχηγού της τρομοκρατικής οργάνωσης.Σχόλια