Ξάνθη: Ολόκληρο… δάσος από δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο

Ξάνθη: Ολόκληρο… δάσος από δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο

Ένα ολόκληρο… δάσος από δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές σε προαύλιο χώρο εγκαταλελειμμένου εργοστασίου στον νομό Ξάνθης, ενώ για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε και μία σύλληψη.

Αναλυτικότερα, περισσότερα από 2.500 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από τις αστυνομικές αρχές στον προαύλιο χώρο εγκαταλελειμμένου εργοστασίου στο νομό Ξάνθης, ενώ στο Πετροχώρι Ξάνθης συνελήφθη ένας 40χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.

eks

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθης, ο δράστης καλλιεργούσε τα δενδρύλλια σε χώρο που χρησιμοποιούνταν κατά το παρελθόν για την αποθήκευση επεξεργασμένων αποβλήτων, βάθους άνω των τεσσάρων μέτρων, προκειμένου να μην είναι ορατή η καλλιέργεια.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 40χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης εφτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,5 έως 3 μέτρων και πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 9,5 γραμμαρίων.Σχόλια