Ξεχάστε τα ονόματα των παππούδων, η «τάση» είναι το… Game of Thrones

Ξεχάστε τα ονόματα των παππούδων, η «τάση» είναι το… Game of Thrones

Οι νέοι γονείς στη Μεγάλη Βρετανία για να δείξουν την αφοσίωσή τους στη σειρά τη χρονιά που πέρασε, διάλεξαν ονόματα για τα βλαστάρια τους από το Game of Thrones…

Ξεχάστε λοιπόν τα ονόματα των παππούδων, τα ονόματα αγίων και τα αρχαιοελληνικά.

Τώρα η μόδα επιτάσσει νέα «πηγή» για την ονοματοδοσία των παιδιών σας.

i-india-gurizei-diko-tis-game-of-thrones.w_hr

Έτσι αν είστε φανατικοί του Game of Thrones ήρθε η ώρα να το (απο)δείξετε δίνοντας στο νεογέννητό σας το όνομα ενός από τους αγαπημένους ήρωες του σίριαλ φαινόμενο!

Με τον τρόπο αυτό φαίνεται ότι σκέφτονται οι νέοι γονείς στη Μεγάλη Βρετανία που για να δείξουν την αφοσίωσή τους στη σειρά τη χρονιά που πέρασε, διάλεξαν ονόματα για τα βλαστάρια τους από το Game of Thrones. Αυτά, σύμφωνα με τη λίστα με τα πιο δημοφιλή ονόματα μωρών στην Αγγλία και την Ουαλία, που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Με βάση τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου τα ονόματα Όλιβερ και Αμέλια ήταν τα πιο δημοφιλή για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Όσο για τα ονόματα που είναι εμπνευσμένα από το Game of Thrones – οι γονείς προτιμούν το Άρια, Καλίσι και Τίριον, ενώ το όνομα Χάρπερ (ίσως μετά τη Χάρπερ Μπέκαμ), ή την μυθιστοριογράφο Harper Lee (Χάρπερ Λι) έχει δει τη μεγαλύτερη άνοδο σε δημοτικότητα, ως όνομα για κορίτσι. Αντίστοιχα το Ντέξτερ έχει δει μια τεράστια αύξηση στις προτιμήσεις για όνομα αγοριών.

HBO's "Game of Thrones" season 2 Tyrion- Peter Dinklage Sansa- Sophie Turner Joffrey- Jack Gleeson Bronn- Jerome Flynn The Hound- Rory McCann Meryn Trent- Ian Beattie Dontos- Tony Way Myrcella- Aimee Richardson Tommen- Callum Wharry Chella- Natalia Lee Melee Herald- Mark Cindric
HBO’s «Game of Thrones» season 2
Tyrion- Peter Dinklage
Sansa- Sophie Turner
Joffrey- Jack Gleeson
Bronn- Jerome Flynn
The Hound- Rory McCann
Meryn Trent- Ian Beattie
Dontos- Tony Way
Myrcella- Aimee Richardson
Tommen- Callum Wharry
Chella- Natalia Lee
Melee Herald- Mark Cindric

Τα νεοεισερχόμενα ονόματα στη λίστα είναι τα Ρόμπιν, Νάνσι και Λότι για τα κορίτσια και Τζάκσον, Τζόι και Έλις για τα αγόρια.

john1

Σχόλια