Ξεφτιλίζει τον Τσίπρα το σποτ των ΑΝΕΛ (Video)

Ξεφτιλίζει τον Τσίπρα το σποτ των ΑΝΕΛ (Video)

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, βοηθούσε τον μικρό… Αλέξη (μαντέψτε ποιον Αλέξη), ο οποίος έπαιζε με το τραινάκι του, να το κρατήσει στις ράγες.

Το νέο προεκλογικό σποτ, που είναι άλλο ένα έξυπνο διαφημιστικό από αυτά που μας έχουν συνηθίσει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, έχει προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις, καθώς είναι ξεκάθαρη η διάθεση του Πάνου Καμμένου να φέρει τον Αλέξη Τσίπρα σε δεξιά τροχιά.

Με αυτό τον τρόπο ο Πάνος Καμμένος προσπαθεί να πάρει ψήφους από τη δεξιά πλευρά μιας και πλέον το αντιμνημονιακό του προφίλ έχει καταρρεύσει, αφού και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ψήφισαν και εκείνοι Μνημόνιο.

Το σπασμένο χέρι του Αλέξη!

Το σποτ εκτυλίσσεται σε μία αίθουσα αναμονής νοσοκομείου. Ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται χαλαρός, ενώ μία ηλικιωμένη κυρία δίπλα του τον ρωτά: «Εσείς τι πάθατε»;

«Ο μικρός έσπασε το αριστερό του χέρι», απαντά ο αρχηγός των ΑΝΕΛ. «Ααα, μικρός είναι, θα μάθει», απαντά η κυρία και ο μικρός Αλέξης βγαίνει από την αίθουσα του γιατρού με το αριστερό του χέρι στο γύψο.

«Τελικά δίκιο είχες» λέει το… alter ego του Αλέξη Τσίπρα στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος απαντά: «Είδες που τα καταφέραμε; Το κολλήσαμε»!

Φεύγοντας, ο πρώην υπουργός Άμυνας συναντά και πάλι τον μικρό Αλέξη, ο οποίος του κάνει την ερώτηση: «Και τώρα πως θα γράφω»;

«Θα σου δείξω πως θα γράφεις το ίδο καλά και… με το δεξί», απαντά ο Πάνος Καμμένος με τα μηνύματα να είναι οφθαλμοφανή.

Το σποτ κλείνει με το σύνθημα «αναγκαίο καλό» (που ήταν το σύνθημα των ΑΝΕΛ και στις προηγούμενες εκλογές) και την υποσημείωση: «Πιο αναγκαίο από ποτέ».

Δείτε το βίντεο:Σχόλια