Ξεσπά η μητέρα του Π. Φύσσα: «Μου στέρησαν το παιδί μου γιατί έτσι γούσταραν»

Ξεσπά η μητέρα του Π. Φύσσα: «Μου στέρησαν το παιδί μου γιατί έτσι γούσταραν»

Είναι πλέον γνωστό ότι ο κατ’ ομολογία δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς ενδέχεται να αποφυλακιστεί… Η μητέρα του νεαρού τραγουδιστή ξέσπασε για τα όσα βιώνει μετά το θάνατο του παιδιού της και  την πολύμηνη καθυστέρηση απόδοσης δικαιοσύνης.

«Μου στέρησαν το παιδί μου έτσι, έτσι. Γιατί έτσι γούσταραν εκείνο το βράδυ. Έτσι γούσταραν να δείξουν την ισχύ τους. Δεν υπήρχε κανένας λόγος. Δεν θα περάσει έτσι. Δεν γίνεται να περάσει έτσι» εξομολογείται η Μάγδα Φύσσα στην κάμερα του Alpha.

Η ταλαιπωρημένη μάνα σχολιάζει και την ενδεχόμενη αποφυλάκιση του Ρουπακιά… «Πως γίνεται ένας κατ’ ομολογία δολοφόνος να βγαίνει έξω; Τι σημασία έχει για εμάς αν ο νόμος λέει ότι σε 30 μήνες μπορεί να βγει έξω; Πως μπορούμε και γιατί να το δεχτούμε»;

Μιλώντας σχετικά με τη μεγάλη δίκη που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες τονίζει: «πάρα πολλές φορές μέσα στο δικαστήριο είτε από τους ίδιους (κατηγορούμενους) είτε από τους συνηγόρους υπεράσπισης έχουμε νιώσει ότι εμείς είμαστε οι θύτες κι εκείνοι τα θύματα. Δεν βλέπω όμως σε κανέναν καμία μετάνοια, τίποτα. Προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να ευτελίσουν αυτή την δίκη και εν μέρει αποδεικνύεται ότι το έχουν καταφέρει. Πως έφτασε σε αυτό το σημείο να γίνεται μία τέτοια δίκη και να μην την αφήνουν να προχωρήσει»;

Όταν αναφέρεται στο τραγικό τέλος του γιου της, λυγίζει και το χαρακτηρίζει «άνανδρη δολοφονία». «Πήγε πάρα πολύ άνανδρα όμως. Βγήκε κύριος και πήγε και κάρφωσε το παιδί στην καρδιά».

Σχόλια