Ξέσπασε ο Πύρρος Δήμας: Να μην καταντήσουν την Ελλάδα σαν την Αλβανία

Ξέσπασε ο Πύρρος Δήμας: Να μην καταντήσουν την Ελλάδα σαν την Αλβανία

Θυμήθηκε τι έζησε ο ίδιος στην Αλβανία ο Πύρρος Δήμας και στην σκέψη ότι ίσως ζήσουν τα παιδιά του το ίδιο στην Ελλάδα σήμερα, δεν άντεξε…

Ο άνθρωπος που σήκωσε πριν πολλά χρόνια στις πλάτες του έναν ολόκληρο λαό και έφερε μετάλλια σε Ολυμπιακούς και Παγκόσμιος αγώνες, απόψε στο ΣΚΑΪ «λύγισε».

Μόλις έκανε την σύγκριση με την Αλβανία που μεγάλωσε ο ίδιος μικρός με μεγάλες κακουχίες και δυσκολίες και την πιθανότητα να γίνει η Ελλάδα το ίδιο με μια πιθανή περιθωριοποίηση της στην περίπτωση του «όχι» βούρκωσε.

Ο Ολυμπιονίκης και τέως βουλευτής, αναφέρθηκε στην σημερινή κατάσταση και εξέφρασε την άποψή του ότι οι βουλευτές πρέπει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να αντιμετωπίσουν την μεγάλη κρίση χωρίς να καταρρεύσει η χώρα.

«Φοβάμαι… Όχι για μένα… Εγώ τα έχω ζήσει αυτά στην Αλβανία… Φοβάμαι για τα παιδιά μου… Δεν θέλωνα περάσουν όσα έζησα στην Αλβανία…» εξομολογήθηκε δακρυσμένος ο Πύρρος Δήμας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Επανερχόμενος σε όσα έγραψε προσφάτως εξήγησε ότι δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν και υποστήριξε ότι παρεξηγήθηκε.Σχόλια