Ξέσπασμα Μάγδα Φύσσα κατά Ρουπακιά: «Μη σώσεις πανάθεμά σε!»

Ξέσπασμα Μάγδα Φύσσα κατά Ρουπακιά: «Μη σώσεις πανάθεμά σε!»

Την οργή για το δολοφόνο του γιου της, Γιώργου Ρουπακιά εξέφρασε για ακόμη μια φορά η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, στη δίκη που διεξάγεται για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος του Παύλου Φύσσα είχε επιλέξει μετά την αποφυλάκισή του λόγω παρέλευσης του ανωτάτου ορίου της προσωρίνης του κράτησης να παραμείνει στο σπίτι του όπου βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό και να μην εμφανίζεται στη δίκη.

Μόλις η Μάγδα Φύσσα αντίκρυσε τον Γιώργο Ρουπακιά να μπαίνει στη δικαστική αίθουσα φώναξε : «Μη σώσεις πανάθεμά σε…», προσθέτοντας: » Δολοφόνοι, αποβράσματα της κοινωνίας, μας υποχρεώνετε να σας βλέπουμε. Να πέσει φωτιά να σας κάψει, ζώα».

«Στο λαγούμι σου καθίκι, στο λαγούμι σου» φώναξε ο θείος του Παύλου Φύσσα απευθυνόμενος στον Γιώργο Ρουπακιά ο οποίος δεν έριξε ούτε μια ματιά στους συγγενείς του άτυχου μουσικού.

Σήμερα μετά την απόφαση του Δικαστηρίου για υποχρεωτική εμφάνιση των κατηγορούμενων για την υπόθεση του Παύλου Φύσσα στη δίκη, μετά από σχετικό αίτημα της οικογένειας του άτυχου μουσικού, 17 κατηγορούμενοι κάθονται στο εδώλιο.

 Σχόλια