Ξηρά και λιπαρά μαλλιά τέλος

Ξηρά και λιπαρά μαλλιά τέλος

Ένα συνδυασμός που καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει. Τα μαλλιά σου πρέπει να είναι πάντα όμορφα και υγιή. Διάβασε παρακάτω συμβουλές για να επαναφέρεις τα μαλλιά σου στη φυσική τους λάμψη και ομορφιά.

Χρησιμοποίησε ένα ήπιο σαμπουάν (απέφυγε τα σαμπουάν που υποδηλώνουν πως είναι κατάλληλα για λιπαρά ή και ξηρά μαλλιά). Μην λούζεις τα μαλλιά σου περισσότερο από τρεις φορές την εβδομάδα.

Μην χρησιμοποιείς ζεστό νερό μια και μπορεί να βλάψει τα μαλλιά σου και να τα κάνει πιο κατσαρά. Βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς κρύο (ή χλιαρό) νερό για να λούζεις τα μαλλιά σου.

Φρόντισε τα μαλλιά σου καθημερινά, με προϊόντα τα οποία δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες. Μην χρησιμοποιείς επί καθημερινής βάσεως τζελ και σπρέι.

Απέφυγε την έκθεση των μαλλιών σου στον ήλιο και τον άνεμο. Χρησιμοποίησε κασκόλ τους χειμωνιάτικους μήνες και καπέλο όταν έχει ήλιο. Η έκθεση στεγνώνει τα μαλλιά, καθιστώντας τα ξηρά και κατσαρά.

Χρησιμοποίησε τα δάκτυλά σου για να ξεμπερδέψεις τα βρεγμένα μαλλιά σου. Απέφυγε να τραβάς τα μαλλιά σου με τη βούρτσα, χρησιμοποιώντας όλη σου τη δύναμη.

Μίλησε με ένα ειδικό. Μην διστάσεις να επισκεφθείς δερματολόγο, αν το πρόβλημα στο τριχωτό της κεφαλής σου, συνεχίζει να υφίσταται.

 

 Σχόλια