Χοντρό παιχνίδι στην ΕΣΗΕΑ με γνωστό δημοσιογράφο ο οποίος έθαβε τα μελη του Δ.Σ. στην ΝΔ

Χοντρό παιχνίδι στην ΕΣΗΕΑ με γνωστό δημοσιογράφο ο οποίος έθαβε τα μελη του Δ.Σ. στην ΝΔ

Χοντρό παιχνίδι παίζεται στην ΕΣΗΕΑ καθώς πολύ γνωστός δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού φέρεται να «έθαβε» τα μέλη του ΔΣ σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας! Πρόκειται για πολύ γνωστό πρόσωπο με χρόνια στο ελεύθερο και αστυνομικό ρεπορτάζ που πάντως ισχυρίζεται ότι εκλάπη το email του!

Από την πλευρά του το ΔΣ της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) κάνει λόγο για προσπάθεια χειραγώγησης του διοικητικού συμβουλίου.

Αναλυτικά η καταγγελία:

«Στο κενό πέφτει και η νέα απόπειρα ανατροπής ή υπονόμευσης του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ από ύποπτα κέντρα με στόχο τη χειραγώγηση της συνδικαλιστικής δράσης.
Σήμερα στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αποκαλύφθηκε ότι ένα e-mail, το οποίο φακέλωνε και στοχοποιούσε ένα προς ένα τα 9 από τα 11 μέλη του, προερχόταν από ηλεκτρονική διεύθυνση, όπου αναφερόταν ως αποστολέας μέλος του Δ.Σ., παρελήφθη από αρμόδιους του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Πρόκειται για κείμενο-λίβελο, που έφτασε την παραμονή (Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016) της πραγματοποίησης συνάντησης του Δ.Σ. με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο συντάκτης και αποστολέας προφανώς δεν γνώριζε ή δεν ήθελε να δείξει ότι γνώριζε,.. την αναβολή της συνάντησης, λόγω της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στην Ειδομένη.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει με τον πιο έντονο τρόπο τις πρωτοφανείς αυτές μεθοδεύσεις και θεωρεί ότι δεν αποσυνδέονται από διαδοχικές ενέργειες κέντρων και προσώπων που ήθελαν την Ένωση ακέφαλη. Δηλώνει, επίσης, κατηγορηματικά ότι σε καμία περίπτωση δεν αλλάζουν οι προτεραιότητες στη δράση του.
Στο Δ.Σ. συμμετέχουν εκπρόσωποι 7 συνδικαλιστικών παρατάξεων, που σε καμία περίπτωση δεν χειραγωγούνται και λογοδοτούν μόνο στον Κλάδο.
Οποιαδήποτε απόπειρα συγκάλυψης ή συμψηφισμού δεν θα περάσει.

Η ΕΣΗΕΑ δεν υπάρχει περίπτωση με τη σημερινή πλειοψηφία του Δ.Σ. να γίνει μέρος οποιασδήποτε διαπλοκής και θα κάνει τα πάντα για να αποκαλυφθεί και σε αυτή την περίπτωση η αλήθεια.»Σχόλια