Ζάκυνθος: Τον άφησαν ελεύθερο και εκείνος σκότωσε τον εραστή της φίλης του

Ζάκυνθος: Τον άφησαν ελεύθερο και εκείνος σκότωσε τον εραστή της φίλης του

Η ζήλια οδήγησε έναν 30χρονο Αιγύπτιο που είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη μαζί με έναν συνομήλικο ομοεθνή του για κλοπές και διαρρήξεις στη Ζάκυνθο να σκοτώσει τη σύντροφο του. Όταν επέστρεψε στο σπίτι της φίλης του μετά από τέσσερις ημέρες κράτησης, την βρήκε με άλλον εραστή και τον σκότωσε εν ψυχρώ!

Το χρονικό

Αρχικά, οι δυο Αιγύπτιοι διέρρηξαν ένα σπίτι στην περιοχή του Παντοκράτορα και άρπαξαν 1.500 ευρώ και ένα τουριστικό λεωφορείο στην περιοχή Λαγοπόδο από το οποίο έκλεψαν ένα κινητό. Εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Λαγανά, συνελήφθησαν και στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι στις 18 Ιουλίου είχαν διαρρήξει ένα σπίτι στον Παντοκράτορα και είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 7.000 ευρώ και δύο κινητά αξίας 400 ευρώ, στις 7 Αυγούστου ένα σπίτι στο Λαγοπόδο απ’ όπου έκλεψαν 300 ευρώ και άλλα αντικείμενα και στις 22 Αυγούστου άλλο ένα σπίτι στα Λαγκαδάκια από το οποίο πήραν άλλα 800 ευρώ.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ζακύνθου άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές στους δύο αλλοδαπούς, αλλά τους άφησε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους και επέστρεψαν στο χωριό που μένουν.

Έτσι όταν ο 30χρονος πήγε το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι της φίλης του, αλλά εκείνη δεν του άνοιξε άρχισε να υποψιάζεται ότι συμβαίνει.

Φώναξε τον συμπατριώτη του και έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι, ώσπου είδαν να βγαίνει ένας 34χρονος Σύρος

Οι δυο αντίζηλοι άρχισαν να καυγαδίζουν και ξαφνικά ο 30χρονος Αιγύπτιος έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε τέσσερις φορές στο θώρακα του Σύρου τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στην καρδιά!Σχόλια