Ζευγάρι για… γερό στομάχι: «Το σεξ με τον γιο μου είναι απίστευτο»! Θέλουν να παντρευτούν & να αποκτήσουν παιδί

Ζευγάρι για… γερό στομάχι: «Το σεξ με τον γιο μου είναι απίστευτο»! Θέλουν να παντρευτούν & να αποκτήσουν παιδί

Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί η ιστορία της 51χρονης Kim West, που εδώ και 2 χρόνια έχει σχέση με τον 32χρονο γιο της, Ben Ford, και δηλώνουν ερωτευμένοι, ενώ θέλουν να παντρευτούν και να κάνουν παιδί.

Οι δυο τους ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται για αιμομιξία, αλλά για γενετική σεξουαλική έλξη, όρος που χρησιμοποιείται για συγγενείς που νιώθουν σεξουαλική έλξη όταν συναντώνται ως ενήλικες.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, η 51χρονη είχε αναγκαστεί να δώσει για υιοθεσία το γιο της μία εβδομάδα μετά τη γέννησή του, ενώ οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά όταν ο Ben, που ζούσε στις ΗΠΑ, έστειλε στη μητέρα του μια επιστολή το 2013.

Σημειώνεται ότι ο Ben Ford το 2011 είχε παντρευτεί τη σύζυγό του Victoria, την οποία έμελλε να παρατήσει στη συνέχεια της ιστορίας, για τα μάτια της μητέρας του!

Ο Ben και η μητέρα του είχαν αρχίσει να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία πριν συμφωνήσουν να συναντηθούν, με την Kim να λέει ότι ήταν σαν να γνωρίζονταν για χρόνια, ενώ η ίδια άρχισε να συνειδητοποιεί την έλξη που ένιωθε για εκείνον και να βλέπει ερωτικά όνειρα μαζί του.

1

Η 51χρονη άρχισε να ψάχνει στο ίντερνετ για αυτό που ένιωθε και έπεσε πάνω σε ένα άρθρο για τη γενετική σεξουαλική έλξη.

Τελικά οι δυο τους συναντήθηκαν σε ένα ξενοδοχείο, και μετά από ένα μπουκάλι σαμπάνιας έδωσαν το πρώτο τους φιλί.

Ο γιος της τότε της είπε πως ένιωθε ανακουφισμένος και πως είχε σταματήσει να αισθάνεται πράγματα για τη σύζυγό του πριν αρχίσουν να έχουν ερωτική επαφή.

Τρεις ημέρες αργότερα είπε στη γυναίκα ότι φεύγει για να κάνει σχέση με τη μητέρα του και το ζευγάρι πήγε στο Michigan.

2

«Το σεξ με τον Ben ήταν απίστευτο», δήλωσε η 51χρονη στο New Day, προκαλώντας… ανατριχίλα.

«Αυτό δεν είναι αιμομιξία. Είναι γενετική σεξουαλική έλξη. Ξέρω ότι οι άνθρωποι θα πουν ότι είμαστε αηδιαστικοί και ότι θα έπρεπε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, αλλά όταν ερωτεύεσαι είσαι διατεθειμένος να εγκαταλείψεις τα πάντα και να παλέψεις για αυτό», πρόσθεσε.Σχόλια