Ζητά ψυχίατρο ο αστυνομικός που στραγγάλισε την κόρη του

Ζητά ψυχίατρο ο αστυνομικός που στραγγάλισε την κόρη του

Δεν είμαι καλά λέει τώρα ο 47χρονος αρχιφύλακας των ΜΑΤ ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης προχώρησε στο φρικιαστικό έγκλημα με θύμα την 7χρονη κόρη του.

Ο 47χρονος ενώπιον του ανακριτή στον οποίο οδηγήθηκε το μεσημερί της Τετάρτης υποστήριξε ότι στραγγάλισε το μικρό κορίτσι γιατί έκανε φασαρία ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί.

Για τον ίδιο λόγο ζήτησε να υποβληθεί και σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, τον οποίο πάντως ο 47χρονος αποδέσμευσε λέγοντας ότι θα υπερασπιστεί μόνος του τον εαυτό του, ο παιδοκτόνος τον τελευταίο χρόνο είχε επισκεφθεί τρεις ιδιώτες ψυχιάτρους και είχε διαγνωστεί με μανιοκατάθλιψη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες είχε σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του επειδή, όπως έλεγε, τον είχαν πειράξει στο στομάχι.

Η κηδεία της 7χρονης θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην περιοχή της Μενεμένης.

Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 47χρονου αρχιφύλακα των ΜΑΤ.

«Έχουμε τρελαθεί, δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε, πώς έγινε αυτό το φρικτό πράγμα, θα τρελαθούμε», λέει η μάνα του αστυνομικού.

Η οικογένεια του αστυνομικού παιδοκτόνου προσπαθεί να βρει δύναμη να ψελλίσει λίγα λόγια ο καθένας, ξεψυχισμένα, στην προσπάθεια τους να κατανοήσουν το φρικτό έγκλημα για το οποίο κατηγορείται ο ίδιος τους ο γιος.

«Δεν υπάρχουν λόγια τέτοια ώρα… τι να πούμε, τα έχουμε χαμένα, κοντεύουμε να τρελαθούμε, αφήστε μας στον πόνο μας», θα πει η μητέρα του 47χρονου.

Η τοπική κοινωνία του χωριού της Χαλκιδικής όπου είναι το πατρικό σπίτι του αστυνομικού έχει συγκλονιστεί στην ανακοίνωση του φρικτού εγκλήματος και όπως λένε οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού ο αστυνομικός δεν είχε δώσει ποτέ την εντύπωση ότι είχε κακό ή επιθετικό χαρακτήρα.

Την ίδια ώρα η γειτονιά της οδού Νεμέας έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος και κάνει λόγο για ένα πράο μεν άνθρωπο που όμως τον τελευταίο καιρό φαινόταν προβληματισμένος και σκεπτικός και επιπλέον απέφευγε τις πολλές κουβέντες.

Η μητέρα της άτυχης μικρής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.

«Δε νομίζω ότι έχω λόγια να πω για να περιγράψω αυτή την τραγωδία, δε μπορούμε ακόμη να πιστέψουμε ότι έχει συμβεί κάτι τόσο φρικτό», λέει ο διαχειριστής της πολυκατοικίας κ. Θεόφιλος.Σχόλια