Ζωή Κωνσταντοπούλου:  Έτοιμη να δημιουργήσει την δική της παράταξή;

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έτοιμη να δημιουργήσει την δική της παράταξή;

Σωστός «χείμαρρος» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο λόγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου που για ακόμη μια φορά βρήκε την ευκαιρία μέσω τηλεοπτικής της εμφάνισης να εξαπολύσει δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, μετά το χθεσινό «μαραθώνιο» συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως», στον Σκάι, και αναφερόμενη στο χθεσινό συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε: «Ο πρωθυπουργός αναζητεί συνενοχή σε μέτρα δολοφονικά για τους πολίτες και αναζητεί φύλλο συκής, γι’ αυτά που δέχθηκε. Είναι αστείο να αναζητεί να πουν «όχι» στη μείωση των συντάξεων εκείνοι που τις μείωσαν». Επιπλέον συμπλήρωσε πως «Όσα έγιναν χθες παρέκαμψαν τη Βουλή και αποτελούν καθεστωτική αντίληψη. Θλίβομαι».

Από το στόχαστρο της κ. Κωνσταντοπούλου δεν ξέφυγε όμως ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος  κάνοντας λόγο για «ενορχήστρωση» αυτών των θεσμικών παιχνιδιών.

Αναφερόμενη στα ποσοστά που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ και την ψήφο του λαού στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού, απάντησε: «Η ιστορία δεν σταματά. Είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει όσα υπέγραψε και απέκρυψε. Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του όπως με τα χθεσινά τερτίπια. Πέτυχε τη μεγαλύτερη αποχή και γι’ αυτό κράτησε το ποσοστό του. Η διαγραφή του χρέους οδηγεί στην απελευθέρωση του λαού. Είναι όπλα του ελληνικού λαού αυτά τα πορίσματα. Η χώρα έχει ξανά μια κυβέρνηση παραδομένη στα ίδια συμφέροντα».

Όσο για τα επόμενα βήματά της: «Δεν εγκαταλείπω σε αυτή την κρίσιμη στιγμή αυτή την εγκαταλειμμένη κοινωνία. Εχω πάρει πρωτοβουλίες για νέες ευρωπαϊκές δυνάμεις και θα αναλάβω όλες τις πρωτοβουλίες για να αποτινάξουμε το μνημονιακό ζυγό. Σκοπό έχω να αναλάβω πολλές πρωτοβουλίες και να στηρίξω αυτές που υπάρχουν. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να στηρίξουν και υπάρχουν πολλοί νέοι που ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τη ζωή τους. Το «παράθυρο» είναι ορθάνοιχτο και πρέπει ακόμη να αναληφθούν πολλές πρωτοβουλίες για να μην παραδοθεί η κοινωνία στα αρπακτικά που την κατασπαράζουν».Σχόλια