More

  ∆ιατροφή από γιο και κόρη ζητά ο Άκης

  Για «πατροκτονία» κατηγορεί τα παιδιά του, Αλέξανδρο και Αρετή, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος.  Σε πολυσέλιδη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων την οποία αποκαλύπτει η «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» και θα συζητηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2020, ο πρώην υπουργός, ο οποίος υποφέρει από σοβαρά προβλήματα υγείας, εγκαλεί τα τέκνα που απέκτησε από το γάμο του με την Γκούντρουν Μόλντεναουερ για πλήρη αδιαφορία και εγκατάλειψη.

  Ρεπορτάζ ΦΩΤΗΣ ΑΝ∆ΡΕΟΥ 

  • Για πατροκτονία κατηγορεί τα παιδιά του, Αλέξανδρο και Αρετή, ο πρώην υπουργός • «∆εν ενδιαφέρεστε για τα σοβαρά προβλήµατα υγείας, µε εγκαταλείψατε αβοήθητο»
  • Βουνό τα χρέη του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ
  • «Είµαστε άποροι, δεν µπορούµε να σε συντηρήσουµε», η απάντηση των «αχάριστων» τέκνων στο δικαστήριο

  Όπως ισχυρίζεται, παρά τις συνεχείς προσπάθειες που έχει καταβάλει προκειμένου να του παράσχουν οικονομική βοήθεια για την κάλυψη των αυξανόμενων εξόδων ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, λόγω των αλλεπάλληλων προβλημάτων υγείας, εντούτοις πέφτει συνεχώς σε τοίχο. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ισχυρίζεται ότι ο Αλέξανδρος και η Αρετή τον οδηγούν στον θάνατο, καθώς αρνούνται να του καταβάλλουν μηνιαία έξοδα για να καλύψει τις ανάγκες διαβίωσής του. Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι στις δικαστικές αίθουσες παρουσιάζονται ως άποροι ή άνεργοι, ενώ -κατ’ ουσίαν- διαβιούν σε πολυτελείς συνθήκες, με υπηρετικό προσωπικό και υπέρογκα εισοδήματα τα οποία έχουν από επιχειρηματικές δραστηριότητες αλλά και λόγω της ακίνητης περιουσίας που τους δημιούργησε ο ίδιος.

  Μου έκοψαν το ρεύμα

  ΆκηςΣτο δικόγραφο-φωτιά με το οποίο ζητεί μηνιαία διατροφή 3.400 ευρώ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος καταγράφει τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και τα μπες-βγες στα νοσοκομεία τα τελευταία χρόνια λόγω εκφυλιστικής εγκεφαλοπάθειας και προβλημάτων στην καρδιά, επισημαίνοντας ότι τον έχουν φέρει σε οικονομικό αδιέξοδο το οποίο θέτει σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή. Όπως επισημαίνει, οι οφειλές του απέναντι στα νοσοκομεία φτάνουν τις 13.000 ευρώ ενώ πριν από λίγο καιρό του έκοψαν το ρεύμα λόγω χρεών προς τη ∆ΕΗ! «Ειδικότερα, το ποσό ανεξόφλητης οφειλής στη ∆ΕΗ για την Άκηςηλεκτροδότηση της οικογενειακής μας οικίας στο Χαλάνδρι ανέρχεται στο ποσό των 4.146 ευρώ. Επιπλέον, οφείλω στη Βιοκλινική Αθηνών λόγω εξόδων νοσηλείας μου 3.000 ευρώ, και στον ‘Λευκό Σταυρό’…», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια εξαπολύει δριμύ κατηγορώ για την εγκατάλειψη που βιώνει από τα ίδια του τα παιδιά. Όπως χαρακτηριστικά λέει, στην πιο δύσκολη φάση της ζωής του τον εγκατέλειψαν αγνοώντας το γεγονός ότι τα στήριξε και «δημιούργησε» τις προϋποθέσεις για την επαγγελματική και την οικονομική τους επιτυχία.

  Ζουν στη χλιδή 

  Μάλιστα, ο πρώην υπουργός παραθέτει συγκεκριμένα στοιχεία για την οικονομική ευρωστία των «αχάριστων» τέκνων.

  Ισχυρίζεται ότι ο γιος του Αλέξανδρος «αποκομίζει πολύ υψηλά εισοδήματα» και διάγει πολυτελή βίο, καθώς έχει κινητή και ακίνητη περιουσία όπως ακίνητο στην Κυψέλη και το Βερολίνο, παραθαλάσσιο οικόπεδο στον Κόρφο Κορινθίας, ενώ εισέπραττε και εισπράττει σημαντικά χρηματικά ποσά από το εστιατόριο «ΣΤΟΑ»  στην Αθήνα, για το οποίο ο πρώην υπουργός του είχε δώσει 500.000 ευρώ.

  Ομοίως για την Αρετή Τσοχατζοπούλου αναφέρει ότι έχει υψηλά εισοδήματα από το αρχιτεκτονικό της γραφείο, αλλά και μια ξενοδοχειακή επιχείρηση στη Ναύπακτο με συνεταίρο την πρώην γενική γραμματέα του υπουργείου Περιβάλλοντος, Μαρία Καλτσά.

  Παράλληλα, επισημαίνει ότι έχει στην κατοχή της ένα διαμέρισμα 184 τ.μ στη Θεσσαλονίκη που της είχε μεταβιβάσει ο ίδιος, ενώ είναι και ιδιοκτήτρια μιας βίλας 300 τ.μ. στο Ψυχικό. Καταλήγοντας, κάνει λόγο για αχαριστία, αδιαφορία και αναφέρει ότι στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του το ίδιο του το «αίμα» αρνήθηκε να τον στηρίξει οικονομικά αλλά και συναισθηματικά.

  Ο Αλέξανδρος

  Στο δικαστήριο για την προσωρινή διαταγή του πρώην υπουργού σε βάρος των παιδιών του, η οποία συζητήθηκε στις 24 Αυγούστου και απορρίφθηκε, τόσο ο Αλέξανδρος όσο και η Αρετή Τσοχατζοπούλου παρουσίασαν μια άλλη πραγματικότητα. Η πλευρά του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου ισχυρίστηκε ότι ο εντολέας τους δεν έχει εισοδήματα, καθώς είναι άνεργος. Ως πειστήριο, μάλιστα, επέδειξαν μια κάρτα του ΟΑΕ∆. Από την πλευρά της η Αρετή Τσοχατζοπούλου, επεσήμανε ότι αδυνατεί να συνδράμει οικονομικά τον πατέρα της, καθώς τα εισοδήματά της δεν ξεπερνούν τα 800 ευρώ το μήνα. Το παράδοξο, πάντως, είναι, όπως είχε αποκαλύψει η «Μ», ότι στο πρόσφατο παρελθόν η κόρη του πρώην υπουργού του κατέβαλλε μηνιαίο ποσό το οποίο -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς Τσοχατζόπουλου- προερχόταν από επιχειρηματικό κολοσσό που επιθυμούσε να του κλείσει το στόμα.

  ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ

  Στο Σισμανόγλειο εισήχθη εκ νέου την περασμένη Τετάρτη ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Όπως αποκάλυψε το eReportaz, ο πρώην υπουργός εμφάνισε σημάδια πλήρους κατάρρευσης και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο. Από εκείνη την ημέρα παραμένει εμπύρετος, ενώ αναμενόταν να μεταφερθεί για μια ειδική εξέταση στον «Ευαγγελισμό».

  Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Συγκλονιστική φωτό Τσοχατζόπουλου μέσα από το Σισμανόγλειο

  Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας του 17χρονου στο Γαλάτσι- “Τον χτυπούσαν επί 10 λεπτά 20 άτομα!”

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Έκτακτο: Έφοδος αντιτρομοκρατικής σε 4 σπίτια -Πιθανή εμπλοκή με την απαγωγή του Γ. Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ξεκίνησε τις απογευματινές ώρες της 23-09-2020 και βρίσκεται σε εξέλιξη.  Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β) συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί (δύο...

  Μένης Κουμανταρέας: Νέες αποκαλύψεις και καταθέσεις στη δίκη για τη δολοφονία του – Η προφητική του δήλωση

  Ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η δίκη για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα. Ο Μένης Κουμανταρέας βρέθηκε νεκρός στις 5 Δεκεμβρίου...

  Αντιγριπικό εμβόλιο: Τεράστια ζήτηση και λίστες στα φαρμακεία

  Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, η εμβολιαστική περίοδος για τη γρίπη ξεκινά στα μέσα Οκτωβρίου, όπως κάθε χρόνο οπότε η ηλεκτρονική συνταγογράφηση για το...

  Πανελλαδική 24ωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών για το υποστελεχωμένο δημόσιο σύστημα υγείας

  Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωράει ο κλάδος των νοσοκομειακών γιατρών την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και σε συγκέντρωση στην Αθήνα στις 12 το μεσημέρι έξω...

  Ασκληπιείο Βούλας: Διαθέτει 3 κλίνες για παιδιατρικούς ασθενείς με λοίμωξη κορωνοϊού

  Το Ασκληπιείο Βούλας μετά την ανακαίνισή του όπως αναφέρει η διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής Έφη Τσεκούρα, διαθέτει 3 κλίνες για παιδιατρικούς ασθενείς με λοίμωξη...