More

  «2 βραβεία Ermis για τις καμπάνιες της Stoiximan στα Ermis Awards»

  Ένα Gold και ένα silver βραβείο στα φετινά βραβεία Ermis ήρθαν να προστεθούν στα 5 Ermis τα τελευταία χρόνια για τη δημιουργία και παραγωγή των ταινιών για λογαριασμό της Stoiximan.

  Το ErmisGold βραβείο απέσπασε η ταινία «Stoiximan On lineCasino» στην ενότηταProduction. Στην ίδια κατηγορία Silver βραβείο απέσπασε η ταινία «Stoiximan Χορηγία ΠΑΟΚ» που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος προβολής της Stoiximan ως Μεγάλος Χορηγός της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.

  Η υψηλή ποιότητα παραγωγής, το στρατηγικά δομημένο μήνυμα, η υπευθυνότητα στην επικοινωνία και η ενωτική προσέγγιση που βλέπει πέρα από την οπαδική νοοτροπία ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν τις δύο αυτές καμπάνιες στη φετινή διοργάνωση. Την παραγωγή και των δύο διαφημιστικών ταινιών πραγματοποίησε η εταιρεία παραγωγής Ribeye με τη συνεργασία της διαφημιστικής εταιρείας AnotherCircus.
  Ο Τάσος Κυριακαντωνάκης, παραγωγός της Ribeye σημείωσε, «Είναι μεγάλη χαρά που η εξαιρετική συνεργασία μεταξύ του πελάτη μας, Stoiximan και της διαφημιστικής εταιρείας AnotherCircus μας οδήγησε και φέτος σε δυο ακόμη τιμητικές βραβεύσεις. Ένα ισχυρό και καθαρό μήνυμα, ένα καλά δομημένο και ουσιώδες σενάριο, αλλά κυρίως μια δυνατή ομάδα με κοινό όραμα μπορεί να κάνει μια σπουδαία δουλειά.»

  Ο Ευάγγελος Καραπέτσας, co-Founder της AnotherCircus, διαφημιστικής εταιρείας της Stoiximan που επιμελήθηκε και τις δύο ταινίες, επεσήμανε «Κάθε χρόνο, οι στόχοι που θέτουμε από κοινού με τη Stoiximan για την επικοινωνία της αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο. Η άψογη συνεργασία και κατανόηση φέρνει και τις διακρίσεις και μας κάνει να είμαστε ακόμη πιο σίγουροι για την υλοποίηση των δημιουργικών μας ιδεών.»

  Σε δήλωσή του ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, CMO της Stoiximan, ανέφερε, «Είμαστε πολύ περήφανοι για τις διακρίσεις μας και αυτή την χρονιά. Δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλα τα επίπεδα από τον τρόπο που εξυπηρετούμε τους πελάτες μας μέχρι την επικοινωνία μας επιδιώκοντας να γινόμαστε κάθε φορά καλύτεροι. Προσεγγίζουμε την ψυχαγωγία με υπευθυνότητα και τον αθλητισμό με ένα μήνυμα που ενώνει. Χαιρόμαστε που δίπλα μας βρίσκονται συνεργάτες που ενστερνίζονται την ίδια λογική και που καταφέρνουν μέσα από τις ταινίες τους να αναδείξουν την φιλοσοφία της Stoiximan».

  Λίγα λόγια για τη Stoiximan

  Η Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου στην Ευρώπη. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 5 χώρες μέσω των brands Stoiximan για την Ελλάδα και την Κύπρο και Betano για τη Γερμανία, τη Ρουμανία και την Πορτογαλία. Επενδύοντας στην τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό, κατάφερε μέσα σε 3 χρόνια να επταπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό του, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 700 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 230 στελεχώνουν το τμήμα Τεχνολογίας.

  Με έμφαση στην Τεχνολογία και τον Άνθρωπο, το Υπεύθυνο Παιχνίδι και τον Αθλητισμό, υλοποιεί ένα εκτεταμένο πλάνο δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας. Ανάμεσά τους, το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες» που από το 2017 προσφέρει εκπαιδευτικές εμπειρίες σε περισσότερα από 26.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα.
  Παράλληλα, αναπτύσσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών που έχουν αγγίξει περισσότερους από 400 αθλητές, ενώ με την πρωτοβουλία “Try This At Home” ανατρέπει στην πράξη το Brain Drain.

  Για περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα μας επισκεφθείτε το www.stoiximan.gr, για τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης το www.iroes.gr και για την πρωτοβουλία “Try This At Home” το https://braingain.stoiximan.gr”

  Περισσότερες Πληροφορίες:
  Αγγελική Παπαδοπούλου
  Corporate Affairs Director, Stoiximan
  Mob: +30 6951921674 E-mail: [email protected]

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Η Apple κατήργησε το Fortnite από το App Store

  Στην κατάργηση του δημοφιλούς διαδικτυακού παιχνιδιού Fortnite, από το App Store προχώρησε σήμερα η Apple, λίγες μόλις ώρες αφότου η εταιρεία που το σχεδίασε...

  Oruc Reis: Αυτή ήταν η απάντηση που εννοούσε ο Ερντογάν;

  Η τουρκική ιστοσελίδα "TurkishFacts4u", γνωστή στους ελληνικούς πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους ως σταθμός αναμετάδοσης τουρκικής προπαγάνδας στις δυτικές χώρες, προφανώς αναφερόμενη στην "απάντηση" που...

  Ν. Αναστασιάδης: Η Τουρκία ούτε σέβεται κανόνες του Διεθνούς Δικαίου ούτε και προσαρμόζεται με τη σύγχρονη εποχή

  Για τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει η Τουρκία το τελευταίο διάστημα, καθώς και τις διπλωματικές προσπάθειες που καταβάλλονται από την Κύπρο και την Ελλάδα...

  ΥΠΕΞ για Ερντογάν: Οι εταίροι θα μάθουν τα πραγματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών

  Τέλος στην παραπληροφόρηση και στην τουρκική προπαγάνδα θέλει να βάλει το υπουργείο Εξωτερικών. Σε επίσημη ανακοίνωσή του, αναφέρει: “Σχετικά με ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς, ο Υπουργός...

  ΛΟΑΤ+ δηλώνει ο Σταμάτης Κραουνάκης

  «Είμαι panerotic. Μπορώ να ερωτευτώ και έναν άνθρωπο 90 ετών και να του αφιερωθώ είτε είναι γυναίκα είτε άνδρας..» Αυτά δηλώνει ο Σταμάτης Κραουνάκης στην...