23:03 Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας μπαίνει ο μήνας

Με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας μπαίνει ο μήνας

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στη Βόρεια Κρήτη, κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, ως προς τις μέγιστες τιμές της, περιμένουμε την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 14 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (έως τους 28 βαθμούς στη Δυτική Πελοπόννησο), 20 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 27 βαθμούς), 17 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό και τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

πηγή: meteo

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας