10:06 Σάββατο 20 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Το επόμενο βήμα της Ραχήλ Μακρή (ηχητικό)

Το επόμενο βήμα της Ραχήλ Μακρή (ηχητικό)

«Δεν γνωρίζω τον Αλέξη τον Τσίπρα προσωπικά τον παρακολουθώ κοινοβουλευτικά. Το πρόγραμμα του στη ΔΕΘ είναι πολύ καλό. Έχει όλες τις προγραμματικές βάσεις για να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο, αν εφαρμόσει αυτά που υπόσχεται,  δήλωσε η Ραχήλ Μακρή στο ραδιόφωνο του Alpha 989 και στους δημοσιογράφους Δήμο Βερύκιο και Πέτρο Κουσουλό .

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε επίσης πως «Ο Αλέξης Τσίπρας έχει βελτιώσει πολύ τον πολιτικό του λόγο και τις θέσεις του. Έχουν δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ έναν σκληρό αγώνα με πάρα πολλές αποκαλύψεις μέσα στο κοινοβούλιο».

Ερωτηθείς η βουλευτής Ραχήλ Μακρή αν υπάρχει ενδεχόμενο να προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που διαγραφεί από την ΚΟ  των ΑΝΕΛ τόνισε πως «η καρδία μου είναι κοντά στο ελληνικό λαό και στον κόσμο της Κοζάνης. Οι ΑΝΕΛ είναι αυτοί που με έστειλα στα πειθαρχικά μέσω των ΜΜΕ. Δεν κάνω ούτε σενάρια ούτε κινήσεις για το μέλλον». «Για την αυριανή μέρα θα συνεχίσω να εκπροσωπώ την Κοζάνη», τόνισε.

Αναφερόμενη στο περιστατικό με τον Πάνο Καμμένο και το εξώδικο στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, η κ. Μακρή επεσήμανε ότι  «Εγώ  δεν μασάω τα λόγια μου…Ο κ. Καμμένος ήθελε να το φτάσω στα άκρα». «Δεν έκανα καμία αποσχιστική ενέργεια αλλά αρνούνται από το κόμμα να μου δώσουν εξηγήσεις. Ο κ. Καμένος έχει ως πρόεδρο το δικαίωμα να με διαγράψει», ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής.

 Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης εδώ:

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας