22:34 Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ο Αλκέτ Ριζάι ένας από τους ισοβίτες που τραυματίστηκε στο Δομοκό

Ο Αλκέτ Ριζάι ένας από τους ισοβίτες που τραυματίστηκε στο Δομοκό

Ο Αλκέτ Ριζάι, alter ego του Βασίλη Παλαιοκώστα από τις «κινηματογραφικές» αποδράσεις στον Κορυδαλλό,  φέρεται να συμμετείχε στην αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στις φυλακές Δομοκού. Ο ισοβίτης και άλλοι κρατούμενοι επιτέθηκαν σε 39χρονο κρατούμενο, υπήκοο Αλβανίας, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν.

Ο τραυματισμένος κρατούμενος αρχικά διακομίσθηκε στο Κ.Υ. Δομοκού και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr, o Αλκέτ Ριζάι φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση, ενώ το αιματηρό επεισόδιο έχει καταγραφεί από κάμερες, αφού έλαβε χώρα σε κοινόχρηστο χώρο των φυλακών.

Ήδη έχει διαταχθεί πειθαρχικός έλεγχος και προανάκριση για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το άγριο περιστατικό.

Υπενθυμίζεται, αναφορικά με το επεισόδιο του μαχαιρώματος του Σαββάτου, ότι τρεις ισοβίτες, άκρως επικίνδυνοι κακοποιοί χτύπησαν μαζί και άσχημα συγκρατούμενό τους και στη συνέχεια τον τραυμάτισαν με αυτοσχέδιο μαχαίρι στα πόδια.

Τα πνεύματα δεν ηρέμησαν ούτε όταν επενέβησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, τους οποίους οι ισοβίτες απειλούσαν.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας