11:02 Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Σοκαριστικό video από τα πρώτα λεπτά της πολύνεκρης καραμπόλας στην Εγνατία

Σοκαριστικό video από τα πρώτα λεπτά της πολύνεκρης καραμπόλας στην Εγνατία

Ένα video από τα πρώτα δραματικά λεπτά μετά την τραγωδία στην Εγνατία Οδό που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις συνανθρώπους μας έχει βγει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες. Σε αυτό φαίνονται άνθρωποι να βρίσκονται στον δρόμο αλλά και η προσπάθεια άλλων να βοηθήσουν ενώ η νταλίκα έχει «σπείρει» ήδη τον θάνατο.

Την ίδια ώρα «μπαλάκι» μεταφέρονται οι ευθύνες για το πολύνεκρο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό.  Μετά την Εγνατία Οδό που έριξε την ευθύνη στην αστυνομία, την αποκάλυψη ότι η αστυνομία είχε δώσει άδεια μόνο για 10λεπτη διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο στις 09:30 και όχι αργότερα  τώρα έρχεται ο 42χρονος υπεύθυνος των έργων του ΔΕΔΔΗΕ να δώσει την δική του εκδοχή για τις ευθύνες.

Δεν ήταν ευθύνη δική μας η σήμανση για την διακοπή της κυκλοφορίας, εμείς ήμαστε υπεύθυνοι μόνο για τη σήμανση των έργων στο σημείο όπου εκτελούνταν, φέρεται να κατέθεσε ενώπιον του ανακριτή στον οποίο οδηγήθηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροοφορίες ο 42χρονος υποστήριξε ότι δεν είδε τίποτα από το τροχαίο γιατί όπως είπε ο ίδιος ήταν σε απόσταση 3χλμ. εκεί όπου δηλαδή εκτελούνταν τα έργα.

Οι επαρκείς, όπως τις χαρακτήρισε ο δικηγόρος του, εξηγήσεις φαίνεται ότι έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα που άφησαν ελεύθερο τον 42χρονο χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ελεύθερος, σύμφωνα με πληροφορίες, αφέθηκε και ο 46χρονος συνοδηγός του 39χρονου Ρουμάνου. Ο 46χρονος φέρεται να ανέφερε στην κατάθεσή του: «Είχα πάθει σοκ. Είδα τον οδηγό να προσπαθεί να σταματήσει την νταλίκα χωρίς να μπορεί να τα καταφέρνει, είχαν ανάψει τα φρένα, και ξαφνικά στα λίγα μέτρα είδαμε σταματημένα αυτοκίνητα και πέσαμε πάνω τους. Έπαθα σοκ άρχισα να τρέχω μέσα στα χωράφια, όταν κατάλαβα τι έγινε έψαχνα χωριό για να παραδοθώ στην αστυνομία,οι κάτοικοι του χωριού Σφηκιά πήραν τηλέφωνο την αστυνομία και ήρθαν και με πήραν».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας