15:53 Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Τραγωδία στην Εγνατία: Διαψεύδει ο εμπειρογνώμονας τον ισχυρισμό του οδηγού για χαλασμένα φρένα

Τραγωδία στην Εγνατία: Διαψεύδει ο εμπειρογνώμονας τον ισχυρισμό του οδηγού για χαλασμένα φρένα

Διαψεύδει τον 39χρονο Ρουμάνο οδηγό της μοιραίας νταλίκας που έσπειρε το θάνατο την Κυριακή το πρωί στην Εγνατία οδό, ο εμπειρογνώμονας που εξετάζει την επίθεση.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο εμπειρογνώμονας υποστηρίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα στα φρένα της νταλίκας να δημιουργήθηκε αμέσως μετά τα διόδια του Πολυμύλου, σε απόσταση, δηλαδή, 23χλμ. από το σημείο της φονικής καραμπόλας, καθώς αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, το αυτοκίνητο θα έπρεπε να είχε εκτραπεί της πορείας του νωρίτερα. Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, το πρόβλημα στα φρένα της νταλίκας εμφανίστηκε λίγο πριν τη στροφή της Βέροιας, η οποία κατέληγε εκεί που ήταν σταματημένα, λόγω των έργων, τα αυτοκίνητα.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εμπειρογνώμονας εκτιμά πως η πυρκαγιά στη νταλίκα ξέσπασε από τη διαρροή βενζίνης του τζιπ στο οποίο προσέκρουσε, και πως η νταλίκα δεν είχε πάρει φωτιά πριν την πρόσκρουση με τα οχήματα.

Την ίδια ώρα, καλά είναι τα νέα για τους δύο εκ των τριών βαρύτερα τραυματισμένων από την καραμπόλα, καθώς σύμφωνα με τον διοικητή του ΑΧΕΠΑ ο 22χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπίσει σε άλλο νοσοκομείο το κάταγμα στο χέρι του, ενώ βελτίωση παρουσιάζει και η κατάσταση του 64χρονου τραυματία, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ.

Αντίθετα σοβαρή εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας της 18χρονης που διασωληνώθηκε μετά τη διακομιδή της από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι η απολογία του οδηγού της νταλίκας, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, είναι προγραμματισμένη για αύριο.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας