20:13 Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Επιστροφή στο «μαντρί» για τον Κακλαμάνη - Δείτε την ιδιόχειρη επιστολή Σαμαρά για την επιστροφή

Επιστροφή στο «μαντρί» για τον Κακλαμάνη - Δείτε την ιδιόχειρη επιστολή Σαμαρά για την επιστροφή

Επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία ο Νικήτας Κακλαμάνης! Μετά από συνάντηση που είχε μαζί του, μόλις επέστρεψε από το Μιλάνο οΑντώνης Σαμαράς, ο κ. Κακλαμάνης φαίνεται, ότι πείστηκε να επιστρέψει στο κυβερνών κόμμα.

Το τελευταίο διάστημα το «φλέρτ» μεταξύ των δύο παλαιών φίλων ήταν εμφανές με τον ίδιο τον βουλευτή να δηλώνει ότι θα επανεξετάσει τη στάση του, αν συναντηθεί με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κακλαμάνης είχε διαγραφεί τον περασμένο Μάρτιο από την ΚΟ της ΝΔ, όταν καταψήφισε άρθρο νομοσχεδίου που αφορούσε στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι «δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί» στο προσκλητήριο ενότητας που είχε απευθύνει ο Α. Σαμαράς. «Δεν ήθελα να ήμουν απών» λέει χαρακτηριστικά και ευχαριστεί τον Πρωθυπουργό γιατί πήρε την πρωτοβουλία για τη συνάντηση. Ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι είχαν μια «μακρά συζήτηση» κατά τη διάρκεια της οποίας, ήρθησαν οι όποιες παρεξηγήσεις και επιστέφει στο κόμμα και την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Νικήτα Κακλαμάνη: 

«Βλέποντας την ανταπόκριση όλων των ιστορικών στελεχών της ΝΔ στο προσκλητήριο ενότητας του Προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαι να είμαι απών.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του κόμματος γιατί με δική του πρωτοβουλία συναντηθήκαμε σήμερα. Είχαμε μακρά συζήτηση, ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις και όπως είναι αυτονόητο, αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του για την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο κόμμα της ΝΔ.

Η μακρόχρονη φιλία μου με τον Αντώνη Σαμαρά και η επί δεκαετίες παρουσία μου στην Παράταξη, ήταν ο καταλύτης της σημερινής θετικής εξέλιξης».

Η ιδιόχειρη επιστολή Σαμαρά

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη απέστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ανακοινώνοντας την επιστροφή του βουλευτή της Α’ Αθηνών Νικήτα Κακλαμάνη, στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός αναφέρει στην επιστολή πως «Κύριε Πρόεδρε, Ο Βουλευτής Α΄ Αθηνών κ. Νικήτας Κακλαμάνης, εντάσσεται από σήμερα στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας».

Με ιδιόχειρο σημείωμα, ο Αντώνης Σαμαράς είχε επίσης διαγράψει τον Νικήτα Κακλαμάνη τον περασμένο Μάρτιο.

epistolh-samara

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας