23:17 Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Στην εισαγγελία για συμπληρωματική κατάθεση Καμμένος - Χαϊκάλης

Στην εισαγγελία για συμπληρωματική κατάθεση Καμμένος - Χαϊκάλης

Προσήλθε στην εισαγγελία για συμπληρωματική κατάθεση ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης.  Λίγα λεπτά μετά τις 12 ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος προσήλθε τελικώς στο γραφείο του εισαγγελέα για να καταθέσει κι αυτός για την υπόθεση. Αρχικώς ο κ.Καμμένος είχε επικαλεστεί ανειλημμένες οικογενειακές υποχρεώσεις και είχε ζητήσει να προσέλθει στον εισαγγελέα αύριο Δευτέρα. Τελικώς, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εμφανίστηκε στο Εφετείο την Κυριακή. Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους προσερχόμενος στο γραφείο του εισαγγελέα ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι ειδοποιήθηκε από τη σύζυγό του και δικηγόρο Έλενα Τζούλη ότι η έρευνα θα κλείσει χωρίς την κατάθεσή του και γι’ αυτό, όπως εξήγησε, προσήλθε στο Εφετείο.

Η κλήτευση Χαϊκάλη – Καμμένου

xaikalis

Η κλήτευσή του κ. Χαϊκάλη σε συμπληρωματική κατάθεση έγινε μετά την νέα τροπή που πήρε η υπόθεση με τους ισχυρισμούς που προέβαλε ενώπιον του εισαγγελέα ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος έδωσε εξηγήσεις στον κ. Παναγιωτόπουλο με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή (κακούργημα).

Πρόκειται για το πρόσωπο που ο Παύλος Χαϊκάλης είχε καταγγείλει ότι τον προσέγγισε για να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει θετικά στην διαδικασία ανάδειξης Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο βουλευτής έχει υποστηρίξει ότι ο Γ. Αποστολόπουλος – με τον οποίο μάλιστα διατηρούσε κοινωνικές σχέσεις – του πρότεινε να του καταβάλλει 700 χιλιάδες ευρώ μετρητά, να διευθετήσει στεγαστικό δάνειο που είχε λάβει αλλά και να του εξασφαλίσει επαγγελματικές συνεργασίες με υψηλές αποδοχές. Μάλιστα, ο κ. Χαϊκάλης είχε προσκομίσει στις εισαγγελικές αρχές και οπτικοακουστικό υλικό με τις συζητήσεις που είχε με τον Γ. Αποστολόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

«Θα αποκάλυπτα την ανεντιμότητα του Χαϊκάλη. Έχω όλες τις αποδείξεις»

 

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας