10:02 Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ολοκληρώνεται η έρευνα για την «δωροδοκία» Χαϊκάλη - Τι λέει για το το μοιραίο ραντεβού ο Αποστολόπουλος

Ολοκληρώνεται η έρευνα για την «δωροδοκία» Χαϊκάλη - Τι λέει για το το μοιραίο ραντεβού ο Αποστολόπουλος

Του Πέτρου Κουσουλού

Ολοκληρώνεται σήμερα, όπως όλα δείχνουν, η εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας δωροδοκίας από τον Γιώργο Αποστολόπουλο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικαστικές Αρχές δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου του Γιώργου Αποστολόπουλου που ΠΑΝΤΩΣ θα έδινε πολλές απαντήσεις για τα τηλεφωνήματα των τελευταίων 24ωρων πριν το “τελικό” ραντεβού με τον βουλευτή, την 12η Δεκεμβρίου, στο σπίτι του στο Ντράφι.

Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα ξεδιάλυνε το τοπίο καθώς θεωρείται αδιανόητο ο Αποστολόπουλος να έδινε τα τρία εκατομμύρια ευρώ που…έταζε από την τσέπη του! Ωστόσο οι εισαγγελικές Αρχές επισημαίνουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο καθώς εκείνο που εξετάζεται είναι το αδίκημα της δωροδοκίας που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε καθώς ο Αποστολόπουλος απείχε από το τελευταίο ραντεβού. 

Από την άλλη πλευρά πάντως πολλά ερωτήματα γεννά σε νομικούς κύκλους και η συμπεριφορά του Παύλου Χαϊκάλη και των συνηγόρων του καθώς οι εισαγγελικές Αρχές ξεκαθαρίζουν ότι ουδεποτε υπέδειξαν στους καταγγέλλοντες να μην ονοματίσουν τον Αποστολόπουλο. 

“Δεν πήγα γιατί έβρεχε”

Από την πλευρά του πάντως το περιβάλλον του “παράγοντα” με την πολυσχιδή δράση ο οποίος κατόρθωνε διαρκώς να βρίσκεται στα μέσα και στα έξω, δίπλα σε επιχειρηματίες, σε τραπεζίτες και όχι μόνο, διατείνεται ότι το κρίσιμο ραντεβού ακυρώθηκε λόγω… βροχής και κακοκαιρίας! 

Σε επικοινωνία του ereportaz.gr  με συνομιλητές του Αποστολόπουλου αναφέρθηκε επίσης ότι το αντικείμενο της συγκεκριμένης συνάντησης θα ήταν η γνωριμία με κυρίες. Ανάλογου περιεχομένου είναι και τα μηνύματα τα οποία αντάλλαξαν οι δύο άνδρες νωρίτερα εκείνη την ημέρα. Ωστόσο από το υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτεται ότι η συζήτηση για τις γυναίκες αποτελούσε μέρος του κωδικοποιημένου τρόπου που θα γινόταν η συνεννόηση για τα χρήματα.

Διαβάστε επίσης: 

Νέο αίτημα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου κατέθεσε η Ελένη Τζούλη

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας