23:50 Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Δεν πείθονται από τις μεταγραφές

Δεν πείθονται από τις μεταγραφές

Πλήθος αρνητικών σχολίων αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο μετά από την πολιτική…κωλοτούμπα των πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και νυν της ΝΔ, Άντζελας Γκερέκου και Βασίλη Οικονόμου. Σχόλια του τύπου: «Γελάει ο κόσμος», υποδέχτηκε το διαδίκτυο την μεταπήδηση των δύο βουλευτών.

Σε μεγάλη «διαδικτυακή» έρευνα που διεξήχθη την Πέμπτη 8/1, το πλήθος των αναφορών, στα social media για τους Βασίλη Οικονόμου και Άντζελα Γκερέκου ήταν «αρνητικό».  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρωτοποριακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ismood (www.ismood.com) και δημοσιεύει το ereportaz.gr και το ekloges tv, σε  αναφορές σε social media, blogs και news portals το κεντρικό συναίσθημα που εξήχθη είναι «Αρνητικό» στην πλειονότητα κατά 78%, «ουδέτερο» κατά 20% και «θετικό» κατά 2%. Η κύρια πηγή σχολίων και αναφορών προήλθε από το facebook σε ποσοστό 65%. Blogs κατά 26%, forums κατά 1% και twitter κατά 8%.

sigkentrotika Oikonomou Gkerekou

Χαρακτηριστικά σχόλια για την Άντζελα Γκερέκου:

taseis gia Gkerekou

 

Σχόλια για Οικονόμου:

taseis gia Oikonomou

Ποια είναι η μέθοδος αυτής της πρωτοπoριακής έρευνας

Συγκεκριμένα, μέσω της συλλογής  δεδομένων από Facebook, Twitter, YouTube, Blogs, Forums και στην παρακολούθηση του “τι λένε” οι χρήστες για συγκεκριμένα brands, τις αντιδράσεις τους σε προωθητικές καμπάνιες, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την χρήση διάφορων προϊόντων και υπηρεσιών και γενικά τι τους προκαλεί ενδιαφέρον και τι όχι, εξάγονται ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Διαβάστε επίσης: 

Πώς υποδέχτηκε το διαδίκτυο την παρουσία Τσίπρα στον Αγιασμό των Υδάτων

Το Κίνημα στο διαδίκτυο

«Γυαλιά καρφιά» Κουσουλός με Γκερέκου για τη…μεταπήδηση! (ηχητικό)

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας