9:07 Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Τα πέντε reality που δεν τα θυμάται κανείς!

Τα πέντε reality που δεν τα θυμάται κανείς!

Ποια reality δεν πήγαν καλά σε νούμερα τηλεθέασης…και ξεχάστηκαν οι πρωταγωνιστές τους! Δείτε την παρακάτω λίστα:

Νο 5: Ο Υποψήφιος

– Ένα ριάλιτι που ελάχιστοι θυμούνται καθώς επρόκειτο για το πλέον αδιάφορο που πέρασε ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Παρουσιαστής ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος ενώ το κανάλι προβολής ήταν ο Alpha. Ελάχιστα θυμόμαστε από το συγκεκριμένο εγχείρημα ,καθώς η ιδέα του να παρακολουθούμε διάφορα άτομα να προσπαθούν να αποδείξουν ότι το έχουν με την επιχειρηματικότητα, δεν ήταν κι ότι πιο ενδιαφέρον θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε.

Διαβάστε επίσης: Δείτε πώς έχει καταντήσει γνωστή παίκτρια ριάλιτι!

Νο 4: The gym show
– Ένα ριάλιτι που παρακολουθήσαμε (?) μέσω του Star. Οι παίκτες ποτέ δεν μάθαμε τι έκαναν ή τι θα έκαναν στα επόμενα επεισόδια, καθώς το ριάλιτι τελείωσε πρόωρα. Το όνομα του ριάλιτι μας παραπέμπει πάντως σε καταστάσεις που έχουν σχέση με τη γυμναστική (Μήπως έκαναν διαγωνισμό στους κοιλιακούς;;;).Μέρος στο συγκεκριμένο ριάλιτι, είχε λάβει ο 23χρονος τότε Χρήστος Χολίδης.

Νο 3: Party
– Μια αποτυχημένη αντιγραφή του πετυχημένου ”Bar” αποπειράθηκε να κάνει το 2003 το Mega.
Το αποτέλεσμα, κάτι παραπάνω από χλιαρό, με το μόνο που να μας έχει μείνει να είναι οι φήμες που ήθελαν την μητέρα της νικήτριας να είχε κάνει χρυσό τον ΟΤΕ με τις ψήφους της ,προκειμένου να κερδίσει η κόρη της.

Νο 2: Dream show- the theater

– Μετά τον “Υποψήφιο” ο Άλφα πόνταρε σε ένα άλλου είδους ριάλιτι. Αφού σου λέει είδαμε ριάλιτι με επιχειρηματίες, με τραγουδιστές, με αθλητές κ.τ.λ. τι μένει; Ένα ριάλιτι με ηθοποιούς. Το συγκεκριμένο show έκανε το mega να αποσύρει το ριάλιτι ”Protagonistas” που διαφήμιζε τότε και θα είχε παρόμοιο περιεχόμενο,καθώς είδε πως ένα τέτοιο show δεν τραβάει. Στο συγκεκριμένο ριάλιτι γνωρίσαμε τον Ανδρέα Γεωργίου που πρωταγωνιστεί στο Μπρούσκο.

Νο 1: Big Mother- Big Brother
– Ξεκίνησε ως Big Mother που ο κάθε παίκτης έπαιρνε μέρος στο παιχνίδι με την παρέα της μητέρας του.Παρουσιάστρια η Τατιάνα Στεφανίδου, κανάλι ο Αντ1. Αφού είδαν πως το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτικό αποφάσισαν να το γυρίσουν σε Big Brother, κρατώντας μόνο τον έναν από τους δύο (ή την μητέρα δηλαδή ή το παιδί).
Παρά τις αλλαγές, το αποτέλεσμα δεν συγκίνησε τους τηλεθεατές καθώς ελάχιστοι είναι αυτοί που θυμούνται το συγκεκριμένο πόνημα. Το συγκεκριμένο ριάλιτι, ήταν επίσης ο λόγος να αποσύρει ο Αλφα το ριάλιτι ”How I met your mother” με παρόμοιο περιεχόμενο, που σκόπευε να προβάλει, για ευνόητους λόγους.

(Στη λίστα θα μπορούσαν επίσης να προστεθούν το Mission και το Fame story 4 στον Αντ1, η Παταγονία του Mega αλλά και το τελευταίο Big Brother του Αλφα)

Πηγή: Pasxalis Tv

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας