11:26 Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ο Σκουρλέτης δίνει απάντηση στην Παναρίτη για τις συντάξεις

Ο Σκουρλέτης δίνει απάντηση στην Παναρίτη για τις συντάξεις

«Δεν υπάρχει καμία πρόθεση από την κυβέρνηση για μείωση στις συντάξεις. Αν υπάρχει ανάγκη δεν θα επιβληθούν νέα μέτρα στην κατεύθυνση που συνέβαινε από την προηγούμενη κυβέρνηση», απάντησε ο υπουργός  Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ερωτηθείς σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις της ειδικής συμβούλου του ΥΠΟΙΚ, Έλενας Παναρίτη.

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 989 και στους δημοσιογράφους Δήμο Βερύκιο και Πέτρο Κουσουλό τόνισε πως «Η παρουσία των τεχνικών κλιμακίων δεν είναι για να εγκρίνουν ή όχι τα νομοθετήματα της κυβέρνησης, είναι για να ανταλλαχθούν απόψεις».

«Ως έναν πολύ μεγάλο βαθμό η συντέλεια στην αγορά ήρθε με όλα αυτά που συνέβαιναν τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν υπάρχει κανένας από τεχνικά στελέχη των Βρυξελλών που έχει συνομιλήσει με την πολιτική ηγεσία», τόνισε.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού, σχετικά με το τι θα γίνει μετά την τετράμηνη παράταση κι αν θα υπάρξει τρίτο μνημόνιο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε πως «με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν μνημόνια».

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας