7:41 Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Κατρούγκαλος: Συμβόλαιο διαπλοκής εναντίον μου με στόχο τη κυβέρνηση - Θα προβώ σε μηνύσεις (ηχητικό)

Κατρούγκαλος: Συμβόλαιο διαπλοκής εναντίον μου με στόχο τη κυβέρνηση - Θα προβώ σε μηνύσεις (ηχητικό)

Για «συμβόλαιο διαπλοκής εναντίον του με στόχο την κυβέρνηση» έκανε λόγο στον Αlpha 989 ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τα δημοσιεύματα περί ιδιωτικών συμφωνητικών με απολυμένους και διαθέσιμους του Δημοσίου εκτιμώντας ότι «από πίσω βρίσκεται το μνημονιακό μπλοκ: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι».

Ο κ. Κατρούγκαλος μιλώντας στους δημοσιογράφους Δήμο Βερύκιο και Πέτρο Κουσουλό τόνισε πως «Όταν εκτοξεύω κατηγορίες για συμβόλαιο δεν το λέω τυχαία, θα το αποδείξω. Όλα τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί εναντίον μου είναι ψευδή, εναλλάσσονται, καταρρέει το ένα και εμφανίζεται άλλο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατρούγκαλος και πρόσθεσε «ήξερα ότι κάτι μαγειρεύεται. Η κίνηση της επίθεσης εναντίον μου βασίζεται σε ένα κατασκευασμένο στοιχείο, που μέχρι και ο συντάκτης του το έχει παραδεχτεί. Εμφανίζομαι στο Βήμα να συνάπτω συμφωνητικά τάχα για επιστροφή απολυμένων στο δημόσιο και ότι ως αντάλλαγμα εισπράττω 12% από τις αμοιβές που θα πάρουν, αυτό έλεγε το Βήμα. Μίλησα για στημένη ιστορία γιατί το δημοσίευμα του Βήματος συμπίπτει με το δημοσίευμα της Bild. Και η χθεσινή ανακοίνωση του Μαξίμου αναφέρεται στο ότι αυτή η πολιτική βρωμιά έχει σκοπό να πλήξει την κυβέρνηση».

Όπως είπε, θα ζητήσει από τον ΔΣΑ άρση του απορρήτου όλων των εργολαβικών για να τα θέσει στη δημοσιότητα ενώ αξίωσε συγγνώμη από “Το Βήμα” και καταβολή 10 χιλ. ευρώ στο ΚΕΘΕΑ.

«Είπα ότι από τη στιγμή που θα πάψω να είμαι χρήσιμος στην πολιτική δεν θα παραμείνω» τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος.

[mejsaudio src=”/wp-content/uploads/2015/03/katroygkalos-berykios-23-03-15.mp3]

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας