19:43 Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Φωτογραφικά...ενσταντανέ από τη συνεδρίαση στη Βουλή

Φωτογραφικά...ενσταντανέ από τη συνεδρίαση στη Βουλή

Τετ α τετ, πηγαδάκια, χασμουρητά και…φορητοί υπολογιστές εμφανίστηκαν στη Βουλή πριν την συνεδρίαση των αρμόδιων επιτρόπων του Κοινοβουλίου, σχετικά με το σχέδιο νόμου για την ψήφιση της νέας συμφωνίας.

Πριν την έναρξη των εργασιών, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος κουβαλούσε στον ώμο του την χαρακτηριστική κόκκινη τσάντα, καθόταν στο έδρανο εμφανώς κουρασμένος από τις διαπραγματεύσεις. Ο ίδιος ανά τακτά διαστήματα χασουριόταν δείχνοντας την κόπωση που τον έχει καταβάλει.

Tsakalotos

2347669

Ενδιαφέρον είχε και η…«ηλεκτρονική» διάθεση του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος πριν έρθει η σειρά του να μιλήσει, κοιτούσε κάτι στο λάπτοπ του το οποίο είχε φέρει μαζί. Παράλληλα, είχε και μια μικρή συνομιλία με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Λαφαζάνης

Εντύπωση προκάλεσε και η κουβεντούλα της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, η οποία του έδειξε σε φωτοτυπία ένα πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας που αναφερόταν στο πρόσωπό της.

Κωνσταντοπούλου

Επάνω στα έδρανα δεν βρίσκονταν μόνο τα απαραίτητα χαρτιά, αλλά και βιβλία όπως εκείνο με το τίτλο «Η ομίχλη έπεσε νωρίς στην Οδησσό»

2347532

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας