10:58 Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Φωτογραφικό ντοκουμέντο από διάσωση στη Λ. Αθηνών

Φωτογραφικό ντοκουμέντο από διάσωση στη Λ. Αθηνών

Σοβαρό κίνδυνο διέτρεξε γυναίκα, ιδιοκτήτρια του περιπτέρου επί της Λ. Αθηνών, μπροστά στο Δημαρχείο. Το περίπτερο χτύπησαν νερά ύψους σχεδόν μισού μέτρου και χρειάστηκε να παρέμβει οδηγός νταλίκας, που έβαλε κάθετα το όχημα στο δρόμο για να πλησιάσει και να την απεγκλωβίσει!

Παλατάκι, ώρα 12.30

 

Έτσι βγήκε η γυναίκα από το περίπτερο!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πλημμύρισε το υπόγειο του Δημαρχείου, ενώ η διεύθυνση του 2ου Γυμνασίου έκανε έκκληση στους γονείς να σπεύσουν να πάρουν τα παιδιά τους, που διέτρεχαν κίνδυνο από την εισροή νερού στο προαύλιο. Στην οδό Επαύλεως έπεσε πεύκο.

 

Οι μετρήσεις σε μετεωρολογικούς σταθμούς της δυτ. Αθήνας έδειξαν ότι μέσα σε μια ώρα έπεσαν πάνω από 80 χιλιοστά βροχής, δηλαδή νερό τριών μηνών!

Ας θυμηθούμε ότι το 1976, σε μεγάλη πλημμύρα, λίγο πιο κάτω από το Παλατάκι, σε συνεργείο που βρισκόταν στη συμβολή οδού Επαύλεως με τη Λ. Αθηνών είχαν πνιγεί 4 άτομα.

Τις φωτογραφίες από το Παλατάκι μάς έστειλε ο κ. Χρήστος Χασαλεύρης, ενώ από το 10ο Νηπιαγωγείο ο κ. Γιάννης Μίθης.

Πίσω από τον Βασιλόπουλο, στο 10ο Νηπιαγωγείο.
Κόμβος Ρίμινι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσε η μάντρα του Στρατοπέδου, με αποτέλεσμα να κυλήσουν απότομα μεγάλες ποσότητες νερού από το Ποικίλο στην πόλη.
Πτώση πεύκου στην οδό Επαύλεως, πίσω από το Δημαρχείο.
Αφαία. Καθαρισμός σπιτιού που πλημμύρισε.
Κάτω Αφαία. Οδός Πούλιας για μια ακόμη φορά ρέμα. Τουλάχιστον σήμερα δεν ξηλώθηκε το οδόστρωμα, όπως είχε γίνει τον Φεβρουάριο του  2013.

 

Υπόγεια διάβαση Αφαίας. Μέχρι πάνω το νερό.

 

πηγή: xaidarisimera.blogspot.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας